Community

Als startup founder ben jij een echte pionier. Je bent een innovator, op zoek naar een plek om jouw (té, bestaat dat?!) gekke ideeën vorm te geven. Om inspiratie op te doen. Jouw baanbrekende idee te realiseren. En daar helpen we je bij PLNT bij. 

Het kan best spannend zijn om te kiezen voor het onbekende. Maar je staat er niet alleen voor. Doe je mee aan een PLNT-programma, of huur je een werkplek, dan ben je automatisch onderdeel van een hechte community van net zulke enthousiaste ondernemers als jij. De PLNT community helpt je kansen te zien én om ze te grijpen.

De 3D Printman print allerlei verschillende 3D-producten.
LEVEN VISION verandert de klinische diagnostiek met behulp van AI.
SolarSleeve brengt een innovatieve serie producten op de markt die energ...

Whispp

Startup tell

Whispp-oprichter Joris Castermans stottert zelf en hier wilde hij wat mee. De startup vindt zijn oorsprong in het feit dat wanneer stotterende mensen fluisteren, ze ontspannen zijn en (bijna) vloeiend kunnen spreken. 

Wat betekent PLNT voor de community?

Dat kunnen ze natuurlijk zelf het beste vertellen!

PLNT alumni

Daar waar jonge ondernemers en bedrijven bij PLNT starten, zijn er ook bedrijven die het pand verlaten. Bedrijven die met trots zijn gestart binnen PLNT en ondertussen hun strepen hebben verdient. Ze zijn ons ontgroeid.

We noemen ze ook wel de PLNT alumni.

YourBuild bouwt de perfecte Game PC.
UniPartners is een dynamisch netwerk van studentenadviseurs, gedreven do...
The Conversations Studio helpt bij het creëren van op de mens gerichte p...

Belangrijke zaken

Niet altijd leuk, wel noodzakelijk. Voor al onze community-leden gelden de PLNT Huisregels. Je vindt het document hieronder.

Back to top