Funding

Dankzij funding kun jij van je briljante idee een succesvol bedrijf maken. Bij PLNT helpen we je op weg in de wereld van investeerders, subsidies en andere mogelijkheden. 

ELF

Enterprise Leiden Fonds Pre-seed, oftewel ELF, is een vroege fase lening die je kan helpen om jouw idee verder te ontwikkelen en financieren. Daarnaast biedt ELF hulp om een volwaardig businessplan op te zetten. Ben jij een geschikte kandidaat? Doe een check:

  • Jij bent ondernemend, gemotiveerd en ambitieus.
  • Je staat te trappelen om een nieuw bedrijf te starten, of om een bestaand initiatief tot een volwaardig bedrijf te ontwikkelen.
  • Jouw startup idee heeft zowel commerciële als maatschappelijke impact.
  • Je bent bijna of recent afgestudeerd.
  • Je wilt in jezelf investeren.
  • Je hebt een businessplan.

Kun je minstens de helft met ‘Ja’ beantwoorden? Meld je dan aan!

UNIIQ

Herken je dat? Je hebt als  wetenschappelijk ondernemer serieuze vooruitgang geboekt, maar loop je nu vast. Het ontbreekt je aan de apparatuur om je technologie of kennis op de markt te brengen, of er is geen geld om het proof-of-concept te leveren waar je financiers om vragen. UNIIQ is een investeringsfonds van € 22 miljoen dat ondernemers in de regio Zuid-Holland helpt om door deze cruciale fase heen te komen.

UNIIQ combineert de expertise en netwerken van drie Nederlandse topuniversiteiten (Universiteit Leiden, de TU Delft en het Erasmus MC) en een regionale ontwikkelingsmaatschappij, waarbij enerzijds de universiteiten de benodigde technologische kennis inbrengen en anderzijds InnovationQuarter marktkennis en een uitgebreid netwerk van private investeerders. Deze combinatie maakt de ambitie achter UNIIQ geloofwaardig: Innovaties komen sneller op de markt.

Hoe vraag ik funding aan?

Help! Hoe vraag je funding aan? Geen zorgen. Arjan Meester helpt je graag. Hij kan je alles uitleggen over passende subsidies, het aanvragen van ELF en meer. 

Back to top