Werken in de impacthub van Leiden

Inspirerende werkplekken en kantoorruimtes

Speciaal voor innovatieve startups en scale-ups biedt PLNT fijne, betaalbare werkplekken in dé impacthub van Leiden. Hier komen dromers en doeners samen om baanbrekende ideeën te smeden en te cultiveren. Aan een flexbureau of in een ruim kantoor. Sluit jij je aan in deze broedplaats?

Startup & Scale-up zone

Werken in het centrum van Leiden

Bij PLNT hebben we diverse werkplekken en kantoorruimtes voor jou alleen, of samen met je hele team. 

Op de begane grond en de eerste etage van ons pand in hartje Leiden bieden we flexbureaus, vaste werkplekken en (afsluitbare) kantoorruimtes aan innovatieve en schaalbare startups en scale-ups.  

Bij PLNT huur je al vanaf €125,- per maand een fijne werkplek. Er zijn vaste bureaus in de kantoortuin, flexbureaus in de Startup-zone en kantoren vanaf 2, tot maximaal 10 bureaus. Zo kun jij meegroeien met jouw bedrijf. 

Welkom in de Community

Huur je bij PLNT Leiden? Dan ben je automatisch lid van de Leidse startup community! Hierdoor breid je je netwerk uit en kun je ervaring uitwisselen met lokale startups.

Hierbij horen wekelijkse community borrels, toffe events en natuurlijk gratis tickets voor het jaarlijkse PLNT Festival. Met lunchcafé en inhouse-cateraar Midi in ons midden zijn de lunchmeetings en netwerkborrels al bijna vanzelfsprekend. 

Ook dat nog?

PLNT is niet zomaar een impacthub. We bieden twee etages vol creatieve en inspirerende office space. Of je nu net met je startup bent begonnen (1 tot 2 personen) of al flink de markt aan het veroveren bent als scale-up (tot max. 10 desks). Wij hebben de ruimte voor jou. 

Van flexwerkplek tot kantoren of een combinatie. Bij PLNT kun je doorgroeien (of inkrimpen) en bieden we je ook:

Claim jouw werkplek bij PLNT

Ben jij een startup of scale-up met een vernieuwend en schaalbaar idee voor een product of dienst en wil je graag een werkplek in hartje Leiden? Voordat we deze kunnen bieden, kijken we of er een match is. 

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen PLNT? Vul jouw gegevens via onderstaande knop in. Onze Facilitair Coördinator Naomi neemt hierna contact met je op. 

Back to top