unlock_ Incubation Program

Het opstarten van een Life Sciences en Health of Biotechnology startup gaat gepaard met vele uitdagingen. Het unlock_ Incubation Program is een ondernemerschapsprogramma om startende biowetenschappelijke en biotechnologische bedrijven in de beginfase te ondersteunen om “economisch actief” te worden. Met andere woorden: geld ophalen, strategisch geld uitgeven en gezonde teams opbouwen. Wij doen dit door je de vraag te laten beantwoorden: “Hoe kunnen wij jou helpen?

Tijdens het 12 maanden durende incubatieprogramma ondersteunen wij je bij het identificeren van de blinde vlekken in je business model en het ontwikkelen van een validatiestrategie. Het programma is speciaal ontworpen voor Life Science en Biotech ondernemers.

Heb je interesse om deel te nemen aan het 2024 programma? Neem contact met ons op!

Let's meet!

Heb je vragen over unlock_?

Dit is unlock_ Incubation:

Elk Life Sciences en Biotech bedrijf heeft zijn eigen unieke uitdagingen. Om tegemoet te komen aan uw specifieke behoeften, dagen wij u uit om de volgende vraag te beantwoorden: ‘hoe kunnen wij u helpen?’

Met deze gedachte is het unlock_ Incubatie Programma opgedeeld in twee delen:

  1. De onboarding waarin je gedurende 4 maanden 13 zeer interactieve sessies volgt om je uit te dagen vragen te beantwoorden en inzichten te verwerven rond je basisprincipes, ontwikkelingsplan, fondsenwerving, timemanagement en zakelijke relaties.
  2. Het tailor-made programma voor 8 maanden dat je kunt ontwerpen op basis van jouw eigen specifieke behoeften. De inzichten die je in de eerste 4 maanden tijdens de onboarding hebt verzameld, zullen helpen om jouw unieke deliverables voor deze periode vorm te geven. Er zijn ook programmasprints tijdens deze periode.

 

Verder krijg je de ondersteuning en de toegang tot het venture capital en Biotech netwerk dat nodig is voor jouw startup.

In dit programma unlock je: 

  • Het grootste Life Science and Health (LSH) netwerk in Nederland;
  • Een geweldige groep collega’s die werken aan vergelijkbare doelen;
  • Toegang tot diepgaande expertise;
  • De volgende stap voor jouw bedrijf.

Het selectieproces

De inschrijving voor 2024 is nu open! Interesse in de volgende ronde? Mail Dominique!

  • Startup selectie & pitch dagen in februari
  • 4 maanden onboarding vanaf maart
  • 8 maanden programma op maat vanaf juni (TBC)

 

Neem contact op en ontdek hoe het 2024 programma jou kan helpen.

FAQ

Bekijk de meest gestelde vragen. 

Denk je dat het unlock_ Incubation Program wat voor je is? Of twijfel je nog? Plan een intakegesprek met programmamanager Dominique de Jong. Kijk op pagina 5 van de brochure voor de rest van de aanmeldprocedure.

Wij zijn op zoek naar starters die:
1) een innovatieve en schaalbare LSH-startup hebben
2) een duidelijke motivatie om economisch actief te worden
3) een proof-of-concept van je technologie hebben
4) een duidelijk idee hebben van je product-market fit.

Nee, maar je moet je binnen een maand na aanvang van het programma in Leiden inschrijven.

De Onboarding-fase van het programma bestaat uit 13 sessies van een volledige dag gedurende de eerste 4 maanden. Daarnaast zijn er het hele jaar door verschillende evenementen en coachingsessies. Om het meeste uit het programma te halen, vragen we je ook om tussen de sessies door aan je startup te werken.

Back to top