Over PLNT

Bij PLNT geloven we in de kracht van ideeën om de wereld te veranderen. Midden in Leiden, een stad rijk aan innovatieve historie, bouwen we aan een nieuwsgierige community van vernieuwers en veranderaars te creëren die de status quo uitdaagt en zich inzet om de wereld beter achter te laten dan we haar hebben aangetroffen. We streven ernaar een omgeving te bieden waarin nieuwe denkers worden geïnspireerd om innovatieve ideeën te ontwikkelen/bedenken, terwijl we onze bestaande community de tools en empowerment geven om gedurfde concepten te realiseren die (wereldwijd) impact hebben. 

Community van inspiratie

Als werelden elkaar ontmoeten, volgt groei vanzelf.

De specifieke onderscheidende krachten van innovators en ondernemers zijn geworteld in twee verschillende achtergronden en culturen. Maar er is één alles overkoepelend doel: het streven naar vernieuwing en onafhankelijkheid. Beide worden gedreven door een intrinsiek verlangen om het verschil te maken in de wereld van morgen. Bij PLNT komen ze samen. 

Wat we bij PLNT doen.

PLNT inspireert, faciliteert en ondersteunt gepassioneerd talent om innovatieve ideeën te ontwikkelen, met de potentie om succesvol ondernemer te worden. Dat doen we door het maken van programma’s, het hosten van events, het delen van kennis, creëren van een netwerk en het opbouwen van een sterke community van changemakers: individuen die de wereld met nieuwe ogen zien, zonder angst voor het onbekende. 

We streven ernaar om een centrale hub te zijn waar dromers en doeners samenkomen om baanbrekende ideeën te smeden en te cultiveren.

Hoe we dat doen? Krijg een indruk via de aftermovie van het PLNT Festival 2023!

De mensen achter PLNT

Ontmoet ons geniale team van bevlogen doeners, omdenkers en creatievelingen. Ieder met zijn of haar eigen specialisatie. Elke PLNTariër speelt een belangrijke rol binnen onze community. Bekijk bij wie je voor welke expertise terecht kunt. 

Back to top