Projecten

Bij PLNT brengen we innovators en ondernemers uit de Leidse regio samen. Dat doen we door programma’s te faciliteren, maar ook door verschillende projecten op te zetten die dezelfde doelen als wij nastreven. Samen kijken we waar en hoe we de stad en het omliggende ecosysteem kunnen versterken. Zo ontstond in gesprek met Gemeente Leiden het initiatief van The Field, waren we betrokken bij de totstandkoming van Life Science incubator unlock_, hebben we in 2022 PLNT Students opgericht en zijn we bezig met een verkenning naar een zelfde concept van PLNT in Den Haag.

 

The Field

Naast Leiden Centraal bevindt zich onze duurzame locatie The Field. Alle gebouwen zijn circulair en dragen bij aan de transitie naar een schone, duurzame en veerkrachtige economie. Het resultaat? De stad wordt inclusiever, groener en gezonder. 

unlock_ 

unlock_ is de incubator voor Life Science & Health startups en scale-ups. Op het Leiden Bio Science Park bieden we de structuur, het programma, het netwerk en de instrumenten om van een idee een oplossing te maken.

Leiden Angel Club

Angel-netwerken zoals de Leiden Angel Club helpen individuele angels bij het vinden van mede-investeerders en een zorgvuldig samengestelde selectie van startups om in te investeren. Ze zijn ook een geweldige plek om kennis te delen en gelijkgestemden te ontmoeten. Samen met Bernd Mintjes zetten we de club voor regionale ‘angel investors’ op. 

PLNT Students

PLNT Students is dé studentenvereniging voor studenten met interesse in ondernemerschap. PLNT Students is voor studenten die een eigen bedrijf hebben of startup zouden willen beginnen. Ook bieden we de tools om te oriënteren of ondernemerschap iets voor je is.

PLNT Den Haag

PLNT Den Haag is de nieuwe ondernemershub van het Haagse ecosysteem. Geïnspireerd door de Universiteit Leiden Campus Den Haag, bieden wij in Den Haag ruimte, kennis en hulp aan startups in de regio.

Samen bouwen

Heb je een innovatief idee om het ecosysteem in de Leidse regio te verbeteren en wil je dat samen met ons doen? Tof! Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Back to top