plnt logo plnt logo

Organiseer je eigen event

Zoek je een unieke locatie voor jouw brainstormsessie, workshop, vergadering of netwerkborrel? Wil jij een zaal huren in het centrum van Leiden? Bij PLNT kun je terecht voor al jouw (zakelijke) bijeenkomsten!

Organiseer je eigen event

Onze moderne ruimtes hebben een capaciteit variërend van 8 tot en met 170 personen. Ze zijn allemaal uitgerust met meubilair, WiFi, AV-middelen, flipovers, papier en stiften. Ook is het in elke ruimte mogelijk om een hybride bijeenkomst te organiseren. In onze twee grootste zalen faciliteren wij ook livestream sessies, vraag naar de mogelijkheden. Hierdoor zijn onze vergaderzalen en eventruimtes geschikte plekken voor presentaties, trainingen en meetings. 

Sluit jouw event in stijl af met een borrel op ons groene dakterras The Roof! Heb je de smaak te pakken en wil je jouw evenement volledig in het groen organiseren? Huur dan een ruimte op onze duurzame eventlocatie The Field naast Leiden Centraal Station. 

Heb je interesse? Vul dan het reserveringsformulier in. Heb je vragen? Onze Front Office is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoon, email en natuurlijk via onze receptie.

 

Henry Ford Room

De Henry Ford Room is een vergaderzaal geschikt voor presentaties, trainingen of vergaderingen. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en 14 luxe stoelen. De ruimte is klassiek gestyled met retro lampen en rode tinten.
Inclusief: Presentatiescherm met HDMI / VGA aansluiting en een whiteboard
Exclusief: Laptop
Opstelling: Deze zaal staat in vergaderopstelling
Capaciteit: 14 personen

Uur: €66,- | Dagdeel (4 uur): €217,- | Dag (8+ uur): €409,-

Reserveer deze ruimte

Henry Ford leeg.jpeg

 

Elon Musk Room

De ‘Elon Musk room’ is een vergaderzaal geschikt voor presentaties, trainingen of vergaderingen. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en 14 luxe stoelen. De ruimte is futuristisch gestyled met lampen uit een 3D-printer en blauwe tinten.
Inclusief: Presentatiescherm met HDMI / VGA aansluiting en een whiteboard
Exclusief: Laptop
Opstelling: Deze zaal staat in vergaderopstelling
Capaciteit: 14 personen

Uur: €66,- | Dagdeel (4 uur): €217,- | Dag (8+ uur): €409,-

Reserveer deze ruimte

Elon Musk leeg.jpeg

 

The Spark

'The Spark’ is een vergaderzaal geschikt voor presentaties, trainingen of vergaderingen. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en 8 stoelen. De ruimte is gestyled met geupcyclede straatlantaars uit het centrum van Leiden. 
Inclusief: Presentatiescherm met HDMI aansluiting en een whiteboard
Exclusief: Laptop
Opstelling: Deze zaal staat in vergaderopstelling
Capaciteit: 8 personen

Uur: €44,- | Dagdeel (4 uur): €143,- | Dag (8+ uur): €264,-

Reserveer deze ruimte

Huur vergaderruimte The Spark bij PLNT Leiden.jpeg

 

The Arena

The Arena heeft een open, groene en industriële uitstraling. De ruimte wordt vaak gebruikt voor (interactieve) werksessies en workshops. De ruimte is perfect te combineren met The Launch zaal voor hackathons of andere bijeenkomsten. 

Inclusief: Klein podium, presentatiescherm met HDMI aansluiting en flipover
Exclusief: Laptop
Opstelling: Deze zaal staat in werkgroepopstelling
Capaciteit: 45 personen

Uur: €93,-| Dagdeel (4 uur): €308 | Dag (8+ uur): €579,-

Reserveer deze ruimte

The Arena leeg.jpeg

 

The Launch

Op zoek naar een meer unieke zaal voor jouw bijeenkomst? The Launch heeft een open en industriële uitstraling. Door deze grote open ruimte te gebruiken als event zaal creëer je een uniek event in een inspirerende omgeving. Deze event en workshop ruimte is ideaal voor (grote) bedrijfspresentaties, break-out sessies en cursussen.
Inclusief: Podium, beamer en geluidsinstallatie met HDMI aansluiting, twee handmicrofoons en één flipover. Mogelijkheid tot livestreamsessie tegen meerprijs. 
Exclusief: Laptop
Opstelling: De zaal staat standaard in gedeeltelijk plenair en werkgroepopstelling. In overleg kan de ruimte in een andere opstelling opgeleverd worden.
Capaciteit: maximaal 170 personen

Uur: €165,- | Dagdeel (4 uur): €544,- | Dag (8+ uur): €1.023,-

Reserveer deze ruimte

The Launch leeg.jpeg

 

Spotlight

De ‘Spotlight’ is een grote plenaire zaal met luxe stoelen in theateropstelling en een stoere houten tribune. Deze zaal is uitermate geschikt voor (grotere) bedrijfspresentaties, trainingen en lezingen.
Inclusief: Podium, beamer met groot scherm en geluidsinstallatie met HDMI / VGA aansluiting voor laptop. Gebruik van computer met internet/USB-stick ook mogelijk. Eén handmicrofoon en één clip-on microfoon. Eén flipover. Mogelijkheid tot livestream sessie tegen meerprijs. 
Exclusief: Laptop
Opstelling: Deze zaal staat in presentatie opstelling 
Capaciteit: 90 personen

Uur: €132,- | Dagdeel (4 uur): €436,60 | Dag (8+ uur): €818,40

Reserveer deze ruimte

Spotlight leeg.jpeg

 

The Playground

The Playground is een zeer geschikte zaal voor bijvoorbeeld onderwijs. Door de groepsopstelling met tafels in diverse vormen en formaten is deze ruimte ook ideaal voor trainingen of workshops. 
Inclusief: Beamer met groot beeldscherm en aansluiting voor laptop via HDMI/VGA. Gebruik van computer met internet/USB-stick ook mogelijk. Groot whiteboard en flipover.
Exclusief: Laptop
Opstelling: Deze zaal staat in werkgroepjes opstelling
Capaciteit: 60

Uur: €99,- | Dagdeel (4 uur): €326,- | Dag (8+ uur): €613,-

Reserveer deze ruimte

The Playground leeg.jpeg

 

The Brainstorm

The Brainstorm is een zeer geschikte zaal voor onderwijs. Door de groepsopstelling met tafels in diverse vormen en formaten is deze ruimte ook ideaal voor trainingen of workshops. 
Inclusief: Twee beamers met twee beeldschermen met VGA/HMDI aansluiting voor een laptop of vaste computer met geïntegreerd geluidssysteem. Groot whiteboard en een flipover. 
Exclusief: Laptop
Opstelling: Deze zaal staat standaard opgeleverd in werkgroepjes opstelling.
Capaciteit: 35

Uur: €82,- | Dagdeel (4 uur): €272,- | Dag (8+ uur): €511,-

Reserveer deze ruimte

The Brainstorm leeg.jpeg

 

Midi

In PLNT zit Midi: een unieke plek waar ze met liefde en aandacht eten en drinken serveren. Midi leent zich uitstekend voor versgemalen koffie, een lekkere lunch, borrel, diner of feestje. Deze is te huren na kantoortijden en in het weekend.

Capaciteit: 100 personen

De prijs gaat in overleg.

Neem contact op met Midi

DeBinnentuin4.png

Greenscreen Studio

Wil je een video opnemen? Hiervoor hebben wij een speciale greenscreen studio met professionele apparatuur en experts zoals een producent, visagist en camera operator. 

Prijs op aanvraag. Interesse?

Neem contact op met Pieter Monster, eigenaar van de studio

Greenscreen studio in PLNT Leiden.jpg

Daktuin The Roof

Op het dak van PLNT zit ‘The Roof’, een circulaire en innovatieve dakterras met tuin in het hart van het Singelpark. Met deze groene testlocatie biedt PLNT ruimte voor experimenten, workshops en brainstormsessies. Ook is het horeca paviljoen, met een prachtig uitzicht, zeer geschikt voor een borrel of feestje. De duurzame showcase en testomgeving biedt ook ruimte aan initiatieven op onder andere het gebied van groene daken, zon- en windenergie, sensortechnologie en voedselproductie. 

Capaciteit: 100 personen

Uur: €100,- | Dagdeel (4 uur): €250,-

Reserveer deze ruimte

210902-PLNT-Festival-332.jpg

 

The Field | Het Paviljoen

Het Circulair Paviljoen is ons paradepaardje. Door alle glazen wanden kijk je zo het park in kijken en lijk je op te gaan in de natuur. Door de vele ramen en het hoge plafond voelt alles ruimtelijk aan. De huidige capaciteit – Coronaproof – is 25 gasten. Ook is de ruimte voorzien van een (koffie)bar en heel belangrijk toiletten! De perfecte locatie voor jouw event in het groen!

Dagdeel (4 uur): €400| Dag: €750

Neem contact met ons op

Ontwerp zonder titel.png

 

Tiny Office | Fri-Dom

De ‘Fri-Dom’ is een hele kleine vergaderunit van 10m2 geschikt voor 1-op-1 gesprekken. De ruimte heeft standaard heerlijke fauteuiles en kan ook uitgevoerd worden in vergaderopstelling. De ruimte geeft een echt vrijheidsgevoel. Het hutje op de hei, midden in Leiden! De ruimte beschikt ook over een beschrijfbare wand. Ideaal voor brainstormsessies.

Dagdeel (4 uur): €90,- | Dag: €150,-

Neem contact met ons op

Fri-dom Tiny House

 

Tiny Office | De Stek

‘De Stek’ is een vergader- en brainstorm unit van 16m2 geschikt voor 3 tot 4 personen. De ruimte heeft standaard vergaderopstelling en kans desgewenst met fauteuiles opgesteld worden. Het office beschikt over een fraai uitzicht op het park, waardoor je een rustgevend gevoel krijgt midden in een van de drukste plekken van Leiden.

Dagdeel (4 uur): €100 | Dag: €190

Neem contact met ons op

De Stek Tiny office

 

Tiny Office | Lockerroom

‘De Lockerroom’ is een unit van 36m2 en geeft de ruimte voor plenaire vergaderingen, brainstormsessies of presentaties voor maximaal 7 personen. In deze multifunctionele ruimte kun je alle kanten op! De ruimte is voorzien van standaard faciliteiten zoals schrijfbare whiteboardwand, post-its, stiften, stroom en wifi.

Dagdeel (4 uur): €200,- | Dag: €350,-

Neem contact met ons op

Lockerroom.jpeg