The Visionary

In The Visionary vergader je in stijl. Het strakke en futuristische design zorgt voor een blank canvas voor jou vergadering, presentatie of brainstorm. De futuristisch ingerichte vergaderzaal is geschikt voor presentaties, trainingen of vergaderingen. Pluspunt: het zit lekker dichtbij inhouse restaurant Midi, ideaal om meteen te lunchen of een koffiepauze te houden dus. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en biedt plek voor 14 personen.

De ruimte

Organiseer je een brainstorm, training of wil je in een inspirerende omgeving vergaderen? De mogelijkheden bij PLNT zijn eindeloos. 

The Visionary staat voor modern, dus mag je ook alle gemakken anno nu verwachten:

Catering tijdens jouw event

Boek je een ruimte bij The Field of PLNT, dan is er ook de mogelijkheid tot smaakvolle catering waar je gasten nog lang over napraten. 

Wij werken samen met Midi, onze in-house cateraar. Het gezellige groene grand-café en het enige dakterras (met fantastisch uitzicht) van Leiden bieden samen ruimte tot 200 personen. Op beide plekken is een ingerichte bar aanwezig.

Show me the menu

Loopt het water je al in de mond? Vul het boekingsformulier in. Midi bekijkt je aanvraag en neemt zo snel mogelijk contact met je op.  

Back to top