The Whiteboard

Neem een koffer aan stiften mee en je bent goed gewapend voor The Whiteboard. Een groene en ruim opgezette ruimte met, je raadt het al: heel veel whiteboards! Ideaal voor een brainstorm of werksessie dus. De kamer heeft een vloer van kunstgras en twee knuse huisjes om je in groepjes terug te trekken. Een hele andere omgeving dan je standaard vergaderzaal dus! Centraal in de ruimte staat een eyecatcher van een vergadertafel die plek biedt voor 16 personen.

De ruimte

Organiseer je een brainstorm, vergadering of workshop? Dan is de Whiteboard de ideale ruimte. Er hangen wel 8 whiteboards! Dus genoeg plek om al je brainfarts op te schrijven. 😉 Laat die ideeën maar komen.

Catering tijdens jouw event

Boek je een ruimte bij The Field of PLNT, dan is er ook de mogelijkheid tot smaakvolle catering waar je gasten nog lang over napraten. 

Wij werken samen met Midi, onze in-house cateraar. Het gezellige groene grand-café en het enige dakterras (met fantastisch uitzicht) van Leiden bieden samen ruimte tot 200 personen. Op beide plekken is een ingerichte bar aanwezig.

Show me the menu

Loopt het water je al in de mond? Vul het boekingsformulier in. Midi bekijkt je aanvraag en neemt zo snel mogelijk contact met je op.  

Back to top