The Workshop

Ben je op zoek naar de perfecte multifunctionele ruimte in het centrum van Leiden? Dan is The Workshop ideaal voor jou! Deze flexibele eventruimte is omringd door ramen en heeft hierdoor fijne daglichtinval. Een toffe plek om creatief aan de slag te gaan voor vergaderingen, brainstorms, trainingen en evenementen. Geinspireerd raak je zéker, door de vele facetten die deze ruimte heeft. Zei er iemand: ballenbak?

De ruimte

Organiseer je een brainstorm, training of wil je in een inspirerende omgeving vergaderen? De mogelijkheden bij PLNT zijn eindeloos. 

The Workshop is een open ruimte waar PLNT kan helpen om het perfecte evenement voor jou te creëren.

*Er zijn verschillende mogelijkheden voor zittende (tot 20 personen) of staande evenementen (60 personen). Diverse opstellingsmogelijkheden zijn in overleg met de reservering mogelijk.

Catering tijdens jouw event

Boek je een ruimte bij The Field of PLNT, dan is er ook de mogelijkheid tot smaakvolle catering waar je gasten nog lang over napraten. 

Wij werken samen met Midi, onze in-house cateraar. Het gezellige groene grand-café en het enige dakterras (met fantastisch uitzicht) van Leiden bieden samen ruimte tot 200 personen. Op beide plekken is een ingerichte bar aanwezig.

Show me the menu

Loopt het water je al in de mond? Vul het boekingsformulier in. Midi bekijkt je aanvraag en neemt zo snel mogelijk contact met je op.  

Back to top