AGENDA ENTREPRENEUR PROGRAMMA
PLNT
14 december 2022 – 30 juni 2023

VENTURE ACADEMY

Lanceer je startup met de Venture Academy

Heb je een innovatief en schaalbaar bedrijfsidee en wil je dit als startup lanceren? De Venture Academy is een (Engelstalig) programma voor gemotiveerde, beginnende ondernemers die zich inzetten voor hun idee en klaar zijn om deel uit te maken van een community van ondernemers, experts en mentoren. Wat maakt de Venture Academy anders? Het is een uniek programma gericht op teamontwikkeling en het welzijn van oprichters. 

Gedurende 4 maanden volg je trainingen die je ondernemersvaardigheden versterken en bouw je een community met de andere deelnemers. Daarnaast krijg je coaching om je te helpen bij het realiseren van je doelen. Valideer je startup onder begeleiding van Charlie en de andere gespecialiseerde VA-trainers!

Schrijf je nu in voor de herfsteditie! 

Download de brochure 

 

Eerste stappen in de lancering van je startup

Samen met andere ondernemers, experts en mentoren leer je hoe je:

  • je business case valideert, specifiek gericht op je concept-validatie, business model en startup pitch;
  • een gezond team bouwt met een sterke focus op mentale gezondheid, veerkracht en team alignment;
  • je volgende stappen voor je startup plant, inclusief een financieringsplan, een go-to-market strategie en het vinden van de juiste mentoren & adviseurs. 

Bekijk het gehele programma 

 

Dit is de Venture Academy 

Het programma bestaat uit een kickoff, 7 volledige dagsessies, een afsluitend pitch event, speciale track sessies op "vrije" vrijdagen (voor Life Sciences & Health startups) en elke twee weken een coachingsessie. 

De Full VA Days zijn trainingsdagen waarop je je ondernemersvaardigheden ontwikkelt en een community opbouwt met de andere deelnemers. Deze dagen vinden ongeveer elke tweede vrijdag van de maand plaats van 9.30 tot 17.30 uur. Elke sessie zal een andere journey zijn, gericht op één onderwerp door middel van een combinatie van lezingen, interactieve workshops, gastsprekers en panels.

Tijdens het programma krijg je een coach toegewezen, met wie je elke 14 dagen afspreekt. De coachingsessies helpen je om alles uit het programma te halen wat je nodig hebt en houden je op één lijn met je doelen. 

Als je bedrijfsidee gerelateerd is aan de Life Sciences & Health industrie, neem dan deel aan relevante Special Track sessies die worden georganiseerd door onze partner en Life Science Incubator, unlock_. Deze sessies vinden plaats op een aantal ‘vrije’ vrijdagen tussen de Full VA Days in. 

De Venture Academy wordt afgesloten met het Pitch Event. Tijdens dit evenement pitchen jullie je startup aan elkaar en aan de PLNT-community. Na afloop is er een borrel om jullie en jullie vooruitgang te vieren. Dit is een geweldige kans om in contact te komen met meer gevorderde startups en potentiële adviseurs!

Schrijf je nu in voor de herfsteditie die begint in september 2023 door je pitchdeck in te leveren vóór 3 augustus.

Ik wil meedoen! 

 

Bekijk meer info over het programma 

 

OVER PLNT

Ontdek PLNT Meer evenementen