Let's meet in PLNT

Een keertje in een ander soort ruimte vergaderen? Bij PLNT kun je terecht voor al jouw (zakelijke) bijeenkomsten. Van brainstormsessie tot workshop en van vergadering tot netwerkborrel. Ben je er eens op een zonnige dag? Sluit dan je event in stijl af met een borrel op ons groene dakterras The Roof! Nog groener? Huur dan eens een ruimte op onze duurzame eventlocatie The Field naast Leiden Centraal Station. 

Interesse? Check hieronder onze ruimtes en reserveer. Vragen? Onze Front Office is bereikbaar tijdens kantooruren via telefoon en email

Voordat we het vergeten, nog wat praktische informatie. Onze ruimtes hebben een capaciteit variërend van 8 tot en met 150 personen. Ze zijn allemaal  uitgerust met meubilair, WiFi, AV-middelen, flipovers, papier en stiften. Ook is het in elke ruimte mogelijk om een hybride bijeenkomst te organiseren. Geschikte plekken dus voor presentaties, trainingen en meetings. Livestreamsessie? Geen probleem, dat kan in onze grootste zalen!

Type ruimtes
Booking visual filter
SMRT Building
18 personen
LED-scherm
parkzicht
The Reflection
14 personen
LED-scherm
whiteboard
The Workshop
20 personen
barruimte
whiteboard
The Concept Corner
14 personen
LED-scherm
flipover
The Visionary
14 personen
LED-scherm
flipover
The Whiteboard
16 personen
whiteboards
flipover

Maak je boeking compleet

Organiseer je een tof event, fijne meeting of creatieve brainstorm? Dan kunnen onderstaande add-ons het helemaal afmaken:

 

De Creative Box is een doos gevuld met alles dat jij nodig hebt om je collega’s te inspireren. Denk aan post-its, markers, stiften en pennen. Zo kunnen jullie helemaal losgaan! 

De Creative Box is gratis toe te voegen tijdens het boekingsformulier. 

Soms is het fijn om hulp te krijgen bij de organisatie van een event, toch? Bij PLNT kunnen we je hier uiteraard bij helpen. Afhankelijk van jouw aanvraag stellen we een offerte voor je op.

Een hele dag netwerken in 2 minuten. We horen het je denken: “huh, hoe dan?” Tijdens een Pitch Auction pitch je je idee of hulpvraag. De mensen in de zaal kunnen hierna een connection card inleveren waarop zij aangeven hoe ze jou kunnen helpen. Bijvoorbeeld door hun netwerk te delen, funding, of advies. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Wil jij je (netwerk)event interactief inrichten en lijkt een Pitch Auction je tof? Vink dit aan in het boekingsformulier. Wij nemen contact met je op en bespreken de mogelijkheden (en kosten) met je. 

Catering tijdens jouw event

Boek je een ruimte bij The Field of PLNT, dan is er ook de mogelijkheid tot smaakvolle catering waar je gasten nog lang over napraten. 

Wij werken samen met Midi, onze in-house cateraar. Het gezellige groene grand-café en het enige dakterras (met fantastisch uitzicht) van Leiden bieden samen ruimte tot 200 personen. Op beide plekken is een ingerichte bar aanwezig.

Show me the menu

Loopt het water je al in de mond? Vul het boekingsformulier in. Midi bekijkt je aanvraag en neemt zo snel mogelijk contact met je op.  

Back to top