Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship
deco

The Field

Wat is The Field?

The Field is een prachtig stukje groen, ingeklemd tussen het spoor en een drukke weg op de rand van het Bio Science Park en de oude binnenstad. Het is een plek waar de transitie naar een schone, eerlijke, duurzame en veerkrachtige economie wordt versneld. Het resultaat: de stad wordt groener, duurzamer, gezonder en inclusiever. Op deze  groene, creatieve broedplek kunt u werken aan uw ideeën die de wereld verbeteren. 

U kunt op The Field een kantoortje gebruiken of een bijeenkomst organiseren. Door de groene omgeving en ideale ligging, pal naast het centraal station van Leiden, is The Field dé perfecte plek voor vergaderen, brainstormen en ontmoeten op een verfrissende, creatieve manier. Het is een unieke plek waar je midden in de stad omringt wordt door natuur.

Wilt u hulp bij het ontwikkelen van uw duurzame ideeën? Of wilt u de creativiteit en innovatiekracht van uw team verbeteren? Bij The Field zijn inhouse brainstorm facilitators en team innovators aanwezig. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Heeft u materialen of innovaties die een plek kunnen krijgen op The Field? Mail dan naar hello@thecreatorscompany.com of bel 06-52015521

The Field is onderdeel van de ‘Duurzaamste Kilometer van Nederland’. Bedrijven, overheden en maatschappelijke instellingen werken hierin samen om het gebied rondom Leiden Centraal – waar dagelijks meer dan 70.000 mensen gebruik van maken – vóór 2025 te veranderen in het meest duurzame binnenstedelijke stukje Nederland.

Verhuur Tiny Offices & Paviljoen

Op zoek naar een originele vergaderruimte of plek voor uw groepssessie? Huur een (of meerdere) van de drie tiny offices of het paviljoen op The Field. Alle ruimtes op The Field zijn circulair gebouwd van materialen uit andere gebouwen of zo gebouwd dat de materialen weer hergebruikt kunnen worden. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende ruimtes.

Paviljoen 50 personen

Fri-dom – 4 personen

De ‘Fri-Dom’ is een vergaderunit van 10m2 geschikt voor kleinere presentaties en trainingen of vergaderingen. De ruimte heeft één vergadertafel centraal in de kamer staan met vier zitplaatsen. De fridom geeft een vrijheidsgevoel, het gevoel van een hutje op de hei, maar dan midden in de stad in een van de drukste gebieden van Leiden! Ook is de ruimte zeer geschikt voor een brainstorm sessie met een geheel beschrijfbare wand.

De Stek 6 personen

‘De Stek’ is een vergader en brainstorm unit van 16m2 geschikt voor 6 personen. De ruimte heeft één centrale vergadertafel met zes zitplekken. Het huisje beschikt over een fraai uitzicht op de voormalig kweektuin van het singelpark waardoor je een rustgevend gevoel krijgt midden in een van de drukste plekken van Leiden.

Lockerroom 15 personen

‘De Lockerroom’ is een unit van 36m2 en geeft de ruimte voor plenaire vergaderingen, brainstormsessies of presentaties voor 15 personen. Met een eigen pantry voorzien van basic koffie faciliteiten en een multifunctionele indeling kun je in de Lockerroom alle kanten op! 

Alle ruimtes zijn voorzien van standaard faciliteiten zoals schrijfbare whiteboardwand, post-its, stiften, stroom en wifi.

Uniek: Groen event in de stad

Huur het gehele terrein van The Field inclusief alle ruimtes voor uw eigen, groene event. We bespreken graag alle mogelijkheden om uw persoonlijke, geweldige festivalsfeer neer te zetten. 

Verrijk uw meetings 

Het programma van The Field wordt verzorgd door The Creators Company en door PLNT Leiden. The Creators Company zijn experts in het verbeteren van co-creatie en interactie en helpen u graag uw meeting te verrijken. Wat dacht u van het inhuren van een professionele brainstorm facilitator, moderator of gespreksleider? Uit elke conversatie valt meer te halen. Daar helpen we u graag bij zodat u achterover kunt leunen en kunt genieten van de co-creatie van uw groep.

PLNT Leiden faciliteert workshops, brainstormsessies, wedstrijden en onderwijs- en corporate trainingen op The Field. 

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het verrijken van uw meeting!

Creatieve Broedplaats 

De wereld wordt een mooiere plek wanneer iedereen zijn creërend vermogen benut. Wie creëert en waarde toevoegt, zorgt voor innovatie. Wijzelf creëren graag meer creativiteit, co-creatie en conversaties die er toe doen. Creatie zit in kleine dingen zoals het krijgen van ideeën, dat doet iedereen. Maar veel te veel waardevolle ideeën blijven onbenut.

Daarom helpen wij ideeën bedenken, ontwikkelen en realiseren. We hebben een uitgebreid programma waar u aan kunt deelnemen om meer met uw duurzame ideeën te doen. Het programma wordt samengesteld door the Creators Company vanuit de inbreng van de Stad. Jouw ideeën voor het programma zijn dan ook zeer welkom! Bekijk hier het programma.

Benieuwd naar de Creatieve Broedplaats? Kom gerust eens langs voor een kop koffie of thee! Kom bij ons werken of neem ons mee tijdens je lunchwandeling.

 

Supported by