The Field

The Field Leiden is de circulaire eventlocatie van Leiden en is onderdeel van PLNT. Gelegen naast Leiden Centraal vind je hier een circulair paviljoen, drie tiny offices en een heerlijke tuin. Het is de perfecte plek voor een vergadering, borrel of brainstorm. Alle gebouwen op het park zijn circulair. Dat wil zeggen dat ruimtes zijn opgebouwd uit herwonnen materialen. 

Circulaire proeftuin

The Field is onderdeel van de Duurzaamste Kilometer van Nederland. Dit is een community bestaande uit bedrijven, maatschappelijke organisaties, onderwijs, provincie, waterschap & gemeente en bewoners. Met elkaar hebben we één doel: een duurzame toekomst! We willen ons inzetten als pioniers om profijt te hebben van duurzaamheid en samenwerking.

Op het terrein kunnen bedrijven een van de locaties afhuren voor de organisatie van een event, borrel of vergadering. Ook is het als bedrijf mogelijk je innovatie te testen. Neem bij interesse contact op met Projectmanager Aniek Langendijk. 

Hergebruikte materialen

The Field is opgebouwd uit herwonnen materialen afkomstig uit o.a. de ‘Duurzaamste Kilometer’ van Leiden en omgeving. Zo zijn de lampen in het Paviljoen oude straatlantaarns, en is de vloer in de Lockerroom van een oude sportzaal. Benieuwd naar alle gebruikte materialen per locatie, tezamen met hun afkomst?

Boek een ruimte bij The Field

Het Paviljoen | The Field
45 personen
LED-scherm
flipover
De Lockerroom | The Field
12 personen
Snelle wifi
parkzicht
De Stek | The Field
6 personen
parkzicht
whiteboard

Back to top