PLNT Den Haag

PLNT Den Haag is de nieuwe ondernemershub van het Haagse ecosysteem. Afgeleid van moederorganisatie PLNT Leiden en geïnspireerd door de Universiteit Leiden Campus Den Haag, bieden wij in PLNT Den Haag ruimte, kennis en hulp aan startups in de regio. Door de jaren heen hebben we onze netwerken ontwikkeld, en dat blijven we doen, om de ondernemers naar een hoger plan te tillen. Onze programma’s bieden advies op maat, hulp en actie om jouw idee om te zetten in een gerealiseerde startup.

Wat heeft PLNT Den Haag te bieden?

Om innovatie en ondernemerschap te stimuleren, organiseert PLNT Den Haag evenementen, workshops en programma’s voor studenten die geïnteresseerd zijn in ondernemerschap. We bieden twee verschillende programma’s voor studenten: Startup Play en de Venture Academy. Studenten van de Campus Den Haag – Universiteit Leiden kunnen gratis deelnemen om hun dromen over het starten van een eigen bedrijf na te jagen.

PLNT Students The Hague

Ondernemen tijdens je studie. Klinkt misschien als een uitdaging, maar maakt je studententijd veel leuker én impactvoller. Want ondernemen leer je niet standaard tijdens college. Onze internationale studentenondernemersvereniging PLNT Students The Hague biedt je de mogelijkheid om meer over ondernemen te leren en de beste tijd van je leven te ervaren.

Back to top