Leids Stimuleringsfonds

10 maart 2022

Voor een veerkrachtige economie

Het Leids Stimuleringsfonds steunt initiatiefnemers die inspelen op de snel veranderende wereld. Doel: de weerbaarheid en de veerkracht van onze lokale economie vergroten. Heb jij een plan dat daarin meehelpt, maar zit je krap in de middelen om dit te realiseren? Kijk wat het Leids Stimuleringsfonds aan jouw initiatief kan bijdragen.

Waarom dit fonds?

Verandering is de constante. Daarom moeten we inzetten op veerkracht, het vermogen om kansen te verzilveren. Wij verwelkomen elk initiatief dat een antwoord geeft op marktvragen die gerelateerd zijn aan:

  • innovatie • corona-economie • digitalisering • energietransitie • circulaire economie

 

“Help de sterken en de sterken helpen iedereen!” – Wim de Leeuw, lid beoordelingscomissie

Waar moet mijn plan aan voldoen?

Het moet het altijd om een samenwerkingsverband gaan. Daarnaast is het belangrijk dat het initiatief gericht is op duurzame versterking van de economie en aanvragers moeten zelf zorgen voor minimaal 30% cofinanciering. Klik hier voor de voorwaarden.

Hoe dien ik mijn plan in?

Je plan moet in ieder geval bestaan uit een omschrijving van doel, inspanningen/activiteiten, het verwachte resultaat, een planning, een begroting en een dekkingsplan. Lees hier meer over indienen

Dien je aanvraag en plan in: uiterlijk op de laatste woensdag van de maand. (23 februari, 30 maart, 27 april, 25 mei, 29 juni, 28 september, 26 oktober, 30 november, 28 december, 25 januari)

Idee realiseren

Heb je een idee dat je zou willen indienen maar weet je niet in welke vorm je het beste kunt samenwerken of vraag je je af of het wel vernieuwend genoeg is? De Kleine Consultant biedt gratis pop-up consultancy sessies. Interesse? Mail de Kleine Consultant Leiden voor een afspraak.

Is je idee wel concreet genoeg maar nog niet uitvoerbaar en kun je strategisch en financieel advies gebruiken om het te gaan realiseren? Mail ons naar leidsstimuleringsfonds@ondernemendleiden.nl.

Meer info? Download de Folder Stimuleringsfonds

Back to top