The Spotlight

The Spotlight is een grote plenaire zaal met luxe stoelen in theateropstelling en een stoere houten tribune. Deze zaal is uitermate geschikt voor (grotere) bedrijfspresentaties, trainingen en lezingen.

De ruimte

Organiseer je een lezing, training of wil je in een inspirerende omgeving een bedrijfspresentatie geven? De mogelijkheden bij PLNT zijn eindeloos. 

De Spotlight is een ruime zaal en kan zowel plenair worden opgezet als in werkgroepen. Ook het houten podium biedt extra zitplek. 

Connecten met de beamer kan via een VGA/HMDI aansluiting voor een laptop of via de vaste computer met internet/USB-stick. Een livestreamsessie is mogelijk tegen een meerprijs. 

Catering tijdens jouw event

Boek je een ruimte bij The Field of PLNT, dan is er ook de mogelijkheid tot smaakvolle catering waar je gasten nog lang over napraten. 

Wij werken samen met Midi, onze in-house cateraar. Het gezellige groene grand-café en het enige dakterras (met fantastisch uitzicht) van Leiden bieden samen ruimte tot 200 personen. Op beide plekken is een ingerichte bar aanwezig.

Show me the menu

Loopt het water je al in de mond? Vul het boekingsformulier in. Midi bekijkt je aanvraag en neemt zo snel mogelijk contact met je op.  

Back to top