The Launch

Op zoek naar een unieke plek voor jouw bijeenkomst? Door The Launch, onze grote industriële ruimte, te gebruiken als eventzaal creëer je een uniek evenement in een inspirerende omgeving. Deze event- en workshopruimte is ideaal voor (grote) bedrijfspresentaties, break-out sessies en cursussen. Bovendien heeft deze zaal een podium, waardoor het de ideale plek is voor een presentatie!

De ruimte

Organiseer je een cursus, training of wil je in een inspirerende omgeving jouw bedrijfspresentatie geven? De mogelijkheden bij PLNT zijn eindeloos. 

De opstelling staat standaard in gedeeltelijk plenair en werkgroepopstelling. In overleg kunnen we de ruimte in een andere opstelling opleveren. Een livestreamsessie is mogelijk tegen een meerprijs. 

De Launch is een grote moderne zaal, dus mag je ook alle gemakken anno nu verwachten:

Catering tijdens jouw event

Boek je een ruimte bij The Field of PLNT, dan is er ook de mogelijkheid tot smaakvolle catering waar je gasten nog lang over napraten. 

Wij werken samen met Midi, onze in-house cateraar. Het gezellige groene grand-café en het enige dakterras (met fantastisch uitzicht) van Leiden bieden samen ruimte tot 200 personen. Op beide plekken is een ingerichte bar aanwezig.

Show me the menu

Loopt het water je al in de mond? Vul het boekingsformulier in. Midi bekijkt je aanvraag en neemt zo snel mogelijk contact met je op.  

Back to top