The Brainstorm

De naam zegt het al: The Brainstorm leent zich perfect voor jouw (creatieve) brainstorm, break-outsessie, training of voor onderwijs. De ruimte wordt dan ook vaak gebruikt door Leidse onderwijsinstellingen. Een klaslokaal, maar dan net even anders!

De ruimte

Organiseer je een brainstorm, training of wil je in een inspirerende omgeving onderwijs geven? De mogelijkheden bij PLNT zijn eindeloos. 

De Brainstorm is een fijne, lichte ruimte. Connecten met de twee beamers kan met VGA/HMDI aansluiting voor een laptop of via de vaste computer met geïntegreerd geluidssysteem.

Catering tijdens jouw event

Boek je een ruimte bij The Field of PLNT, dan is er ook de mogelijkheid tot smaakvolle catering waar je gasten nog lang over napraten. 

Wij werken samen met Midi, onze in-house cateraar. Het gezellige groene grand-café en het enige dakterras (met fantastisch uitzicht) van Leiden bieden samen ruimte tot 200 personen. Op beide plekken is een ingerichte bar aanwezig.

Show me the menu

Loopt het water je al in de mond? Vul het boekingsformulier in. Midi bekijkt je aanvraag en neemt zo snel mogelijk contact met je op.  

Back to top