Out of the Box

We geloven dat de omgeving waarin je vergadert een enorme impact heeft op de resultaten die je bereikt. Daarom hebben we Out of the Box gecreëerd – een ruimte die je uitdaagt om anders te denken, grenzen te verleggen en tot innovatieve oplossingen te komen. Deze ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en biedt plek voor 12 personen.

De ruimte

Boek nu je vergaderzaal Out of the Box in PLNT en geef je vergaderingen een frisse en inspirerende boost. Het is tijd om de norm te doorbreken en te ontdekken wat er gebeurt wanneer je buiten de gebaande paden treedt.

Onze vergaderzaal is uitgerust met state-of-the-art technologie en voorzieningen die ervoor zorgen dat je vergadering soepel verloopt. Van high-speed internet tot professionele audiovisuele apparatuur, we hebben aan alles gedacht om aan jouw behoeften te voldoen.

Catering tijdens jouw event

Boek je een ruimte bij The Field of PLNT, dan is er ook de mogelijkheid tot smaakvolle catering waar je gasten nog lang over napraten. 

Wij werken samen met Midi, onze in-house cateraar. Het gezellige groene grand-café en het enige dakterras (met fantastisch uitzicht) van Leiden bieden samen ruimte tot 200 personen. Op beide plekken is een ingerichte bar aanwezig.

Show me the menu

Loopt het water je al in de mond? Vul het boekingsformulier in. Midi bekijkt je aanvraag en neemt zo snel mogelijk contact met je op.  

Back to top