Midi

In PLNT zit Midi: een unieke plek waar ze met liefde en aandacht eten en drinken serveren. Midi leent zich uitstekend voor versgemalen koffie, een lekkere lunch, borrel, diner of feestje. Deze is te huren na kantoortijden en in het weekend.

De ruimte

Zin in een lekkere lunch, borrel, diner of wil je een feestje organiseren? In Midi kan het allemaal. Het restaurant is ook samen met The Roof te boeken.

Op de tweede verdieping van PLNT is dit restaurant te vinden. Hier serveren ze de lekkerste mediterraanse gerechten, zoals shakshuka, couscous en burrata. 

Catering tijdens jouw event

Boek je een ruimte bij The Field of PLNT, dan is er ook de mogelijkheid tot smaakvolle catering waar je gasten nog lang over napraten. 

Wij werken samen met Midi, onze in-house cateraar. Het gezellige groene grand-café en het enige dakterras (met fantastisch uitzicht) van Leiden bieden samen ruimte tot 200 personen. Op beide plekken is een ingerichte bar aanwezig.

Show me the menu

Loopt het water je al in de mond? Vul het boekingsformulier in. Midi bekijkt je aanvraag en neemt zo snel mogelijk contact met je op.  

Back to top