The Arena

Interactieve werksessie of workshop organiseren? The Arena is een ruim opgezette ruimte en daarmee perfect voor dit soort samenkomsten. De industriële uitstraling creëert een fijne, inspirerende sfeer. Bovendien is de zaal goed te combineren met The Launch voor hackathons of andere bijeenkomsten. Ruimte zat dus, voor een groter evenement of breakoutsessies. 

De ruimte

Organiseer je een interactieve werksessie, training of college? Dan is The Arena een goede keuze! De ruimte wordt vaak gebruikt door o.a. het LUMC, Hogeschool Leiden en mboRijnland. 

The Arena heeft een open, groene en industriële uitstraling en is van alle gemakken voorzien:

Catering tijdens jouw event

Boek je een ruimte bij The Field of PLNT, dan is er ook de mogelijkheid tot smaakvolle catering waar je gasten nog lang over napraten. 

Wij werken samen met Midi, onze in-house cateraar. Het gezellige groene grand-café en het enige dakterras (met fantastisch uitzicht) van Leiden bieden samen ruimte tot 200 personen. Op beide plekken is een ingerichte bar aanwezig.

Show me the menu

Loopt het water je al in de mond? Vul het boekingsformulier in. Midi bekijkt je aanvraag en neemt zo snel mogelijk contact met je op.  

Back to top