PLNT Den Haag

Crafting Stronger Businesses

Ga het spannende PLNT-avontuur aan waar je zonder grenzen kunt dromen en verandering in gang wordt gezet. Bij PLNT Den Haag zijn we niet alleen een werkplek, we zijn een community die sterkere bedrijven creëert en impactvolle gedachten omzet in realiteit. Iedereen wil de wereld verbeteren en PLNT is de katalysator die deze aspiraties omzet in tastbare bijdragen.

Maak kennis met PLNT Den Haag. De ondernemershub van het Haagse ecosysteem, afgeleid van moederorganisatie PLNT Leiden en geïnspireerd door de Universiteit Leiden Campus Den Haag. Ontdek hoe we je kunnen helpen je ondernemersdoelen en -dromen na te jagen.

Ideeën omzetten in impactvolle realiteit.

We openen de deuren naar plaatsen, hulpmiddelen en programma’s die nieuwe bedrijven of ideeën ondersteunen door connecties, informatie, experts en financiële middelen aan te bieden. Of het nu gaat om een eenvoudig idee of een werkend project, elke student en aspirant-ondernemer is welkom.

Team & Studenten

Programma's

Werkplek

Onze partners

Ontmoet het team

Erwin Roodhart

Head of Development

Betty Huerta

Program Manager

Marta Gallego Garcia

Marketing Manager

PLNT Students The Hague

Ondernemen tijdens je studie. Klinkt misschien als een uitdaging, maar het maakt je studententijd veel leuker en impactvoller. Want ondernemerschap is niet iets wat je standaard leert tijdens je studie. Onze internationale studentenondernemersvereniging PLNT Students The Hague biedt je de kans om meer te leren over ondernemerschap en de beste tijd van je leven te beleven.

Onze programma's

Entrepreneurship and Impact 101 w/ YES!Delft


Entrepreneurship & Impact 101 met YES!Delft is jouw toegangspoort tot een transformerende ondernemersreis. Duik in een dynamisch programma waar innovatie en impact elkaar ontmoeten. Doe praktische vaardigheden op, kom in contact met marktleiders en ontketen je potentieel om een positieve verandering teweeg te brengen. Sluit je bij ons aan op het kruispunt van ondernemerschap en sociale impact, waar ideeën acties worden en acties de toekomst opnieuw definiëren. Begin aan een reis van groei, samenwerking en betekenisvolle innovatie. Klaar om je ondernemersvonk te ontsteken?

Startup Play


Dit programma is jouw springplank naar het startup-ecosysteem. Dompel jezelf onder in een dynamische omgeving waar creativiteit en zakelijk inzicht samenkomen. Van ideevorming tot uitvoering, Startup Play gidst je door de fijne kneepjes van het bouwen van een succesvolle startup. Werk samen met experts uit de industrie, maak gebruik van bronnen van onschatbare waarde en zet je startup-dromen om in realiteit. Maak je klaar om mee te spelen in de startupcompetitie en je stempel te drukken op het ondernemerslandschap.

Impact Day

 

Dit evenement is jouw paspoort om een verschil te maken. Doe met ons mee voor een dag gewijd aan het verkennen van baanbrekende ideeën, het stimuleren van samenwerking en het creëren van positieve verandering. Kom in contact met industrieleiders, visionaire sprekers en mede-veranderaars om je impact te vergroten. Of je nu een beginnende ondernemer bent of een doorgewinterde professional, Impact Day is jouw platform om bij te dragen aan een betere wereld.

Het inschrijfformulier voor dit evenement komt binnenkort online!

Sparking stories


Dompel jezelf onder in inspirerende verhalen over innovatie, veerkracht en groei die traditionele grenzen overstijgen. Hier worden verhalen niet alleen verteld – ze komen tot leven en geven vorm aan onze community.

Sparking Stories is jouw portaal naar betekenisvolle gesprekken, waar elk verhaal verbinding en inspiratie aanwakkert.

Werkplekken

Beehive Student Centre

Deze dynamische ruimte dient als tijdelijk kantoor voor ons toegewijde team en als bruisend hoofdkwartier voor PLNT Students. Ons Beehive Student Centre is ontworpen om samenwerking en innovatie te stimuleren en is meer dan alleen een werkruimte: het is een centrum van creativiteit en betrokkenheid bij de gemeenschap. Of je nu op zoek bent naar een productieve werkomgeving of een locatie voor studentgerichte evenementen, in ons Beehive Student Centre zit je goed.

Turfmarkt 104, 2511 DC Den Haag, verdieping 3

Stay up to date about The Hague

Back to top