Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Work spaces

Zelf initiatief nemen is een belangrijk onderdeel van ondernemerschap. Wij hebben veel te bieden, maar het is aan jou om daar gebruik van te maken.

PLNT is dé locatie om jezelf en je ideeën te laten groeien. Wij bieden de ruimte voor de starter en de ervaren ondernemer die een aangename werkplek zoeken. Maar ook aan organisaties die ruimte nodig hebben voor events. Kies uit flexwerkplekken en te huren bureaus, kantoren, zalen en vergaderruimtes die het beste bij jouw idee, onderneming of activiteit passen. 

 

Huur je werkplek bij PLNT leiden

PLNT biedt werkruimte aan individuen en organisaties die zich bezig houden met innovatie en ondernemerschap. Deze werkruimte is zeer geschikt voor starters die al wel een goed idee hebben, maar die nog niet toe zijn aan een zelfstandige werklocatie. Ook organisaties die graag te midden van de PLNT community willen opereren en bijdragen aan een ondernemender en innovatiever Leiden kunnen bij ons terecht.

De volgende diensten zijn leverbaar wanneer je een plek bij ons huurt:

  • ✓   Receptie 
  • ✓   Postadres en postbus
  • ✓   Wifi
  • ✓   Gebruik boardroom en zalen
  • ✓   Toegang tot community

PLNT Office

Kantoor 

Voor grotere organisaties hebben we kantoren van 20 m2 beschikbaar. Prijzen zijn gemiddeld € 432,- per kantoor per maand, afhankelijk van je situatie en doel.

Ik wil graag huren >

PLNT Desk

Werkbureau

Voor individuen of kleine organisaties zijn er werkplekken beschikbaar. Prijzen zijn gemiddeld € 228,- per bureau per maand, afhankelijk van je situatie en doel.

Ik wil graag huren >
logo plant

Wil je ook ondernemen bij PLNT?

Bel of neem contact met ons op per mail, wij horen graag wat jouw plannen zijn!

+31 71 527 24 67
contact@plnt.nl

Supported by