Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Work spaces

Zelf initiatief nemen is een belangrijk onderdeel van ondernemerschap. Wij hebben veel te bieden, maar het is aan jou om daar gebruik van te maken.

PLNT is dé locatie om jezelf en je ideeën te laten groeien. Wij bieden een werkplek voor innovatieve startups die net van school komen en in een inspirerende ruimte willen bouwen aan hun bedrijf. Vanuit hier kunnen de startups doorgroeien naar één van onze kantoorruimten.

Daarnaast heeft PLNT een grote diversiteit aan zalen die geschikt zijn voor workshops, zakelijke meetings, eindpresentaties en andere evenementen. Klik hier voor een overzicht van onze event spaces.

 

Huur je werkplek bij PLNT leiden

PLNT biedt werkruimte aan startups die zich bezig houden met innovatie en ondernemerschap. Deze werkruimte is zeer geschikt voor starters die al wel een goed idee hebben, maar die nog niet toe zijn aan een zelfstandige werklocatie. Van een flexwerkplek/vaste werkplek krijgt jouw bedrijf de kans om door te groeien tot één van onze kantoorruimten.

De volgende diensten zijn leverbaar wanneer je een plek bij ons huurt:

  • ✓   Receptie 
  • ✓   Postadres en postbus
  • ✓   Wifi
  • ✓   Gebruik boardroom en zalen
  • ✓   Toegang tot community

PLNT Desk

Flexwerkplek / vaste werkplek

Voor individuen of kleine organisaties zijn er flexwerkplekken/vaste werkplekken beschikbaar. Prijzen zijn gemiddeld € 228,- per bureau per maand, afhankelijk van je situatie en doel.

Ik wil graag huren >

PLNT Office

Kantoor 

Voor grotere organisaties hebben we kantoren van 20 m2 beschikbaar. Prijzen zijn gemiddeld € 432,- per kantoor per maand, afhankelijk van je situatie en doel.

Ik wil graag huren >
logo plant

Ben jij een startup en wil jij een werkplek huren bij PLNT?

Mail ons dan met informatie over jouw bedrijf (core business, website, team) en wij nemen graag contact met je op!

+31 71 527 24 67
contact@plnt.nl

Supported by