Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Een plek voor innovatie en ondernemerschap

Zelf initiatief nemen is een belangrijk onderdeel van ondernemerschap. Wij hebben veel te bieden, maar het is aan jou om daar gebruik van te maken.

PLNT is dé locatie om jezelf en je ideeën te laten groeien. Wij bieden de ruimte voor de starter en de ervaren ondernemer die een aangename werkplek zoeken. Maar ook aan organisaties die ruimte nodig hebben voor events. Kies uit flexwerkplekken en te huren bureaus, kantoren, zalen en vergaderruimtes die het beste bij jouw idee, onderneming of activiteit passen. 

 

Huur je werkplek bij PLNT leiden

PLNT biedt werkruimte aan individuen en organisaties die zich bezig houden met innovatie en ondernemerschap. Deze werkruimte is zeer geschikt voor starters die al wel een goed idee hebben, maar die nog niet toe zijn aan een zelfstandige werklocatie. Ook organisaties die graag te midden van de PLNT community willen opereren en bijdragen aan een ondernemender en innovatiever Leiden kunnen bij ons terecht.

De volgende diensten zijn leverbaar wanneer je een plek bij ons huurt:

  • ✓   Receptie 
  • ✓   Postadres en postbus
  • ✓   Wifi
  • ✓   Printmogelijkheden
  • ✓   Gebruik boardroom en zalen
  • ✓   Toegang tot community

PLNT Office

Kantoor 

Voor grotere organisaties hebben we kantoren van 20 m2 beschikbaar. Prijzen zijn gemiddeld € 432,- per kantoor per maand, afhankelijk van je situatie en doel.

Ik wil graag huren >

PLNT Desk

Werkbureau

Voor individuen of kleine organisaties zijn er werkplekken beschikbaar. Prijzen zijn gemiddeld € 228,- per bureau per maand, afhankelijk van je situatie en doel.

Ik wil graag huren >

Huur een ruimte bij PLNT

PLNT biedt naast alle faciliteiten en programma’s voor ondernemers en studenten ook zalen waar externe partijen gebruik van kunnen maken. Zo kun je midden in onze bruisende omgeving vergaderen, workshops of trainingen volgen of bedrijfspresentaties houden.

Wij beschikken over ruimtes van 4 tot 150 personen. Van vergaderzaal tot presentatie ruimte, van café tot brainstorm; alles is mogelijk. Daarnaast zijn we bij PLNT zeer flexibel; we kijken altijd of we aan specifieke wensen kunnen voldoen. Geïntresseerd in een ruimte?

The PLNT L

Op zoek naar een meer unieke zaal voor jouw bijeenkomst? The PLNT Large heeft een open en industriële uitstraling. Door deze grote open ruimte te gebruiken als event zaal creëer je een uniek event in een inspirerende omgeving. De zaal is geschikt voor presentaties en workshops. De zaal heeft een maximum capaciteit van 150 personen in theater opstelling, maar kan ook gebruikt worden in combinatie met tafels en scheidingselementen om b.v. in groepen te werken en heeft dus zeer flexibele indelingsopties. Deze event en workshop ruimte is ideaal voor (grote) bedrijfspresentaties, festival en “marktplaats” lay-outs, break-out sessies en cursussen. De ruimte is voorzien van een beamer en geluidsinstallatie en kan met eigen laptop bediend worden.

Dagdeel (4 uur): €495, – Dag: €930, –

Ik wil graag huren >

WHITEbox

The WHITEbox heeft een open en industriële uitstraling volledig in het wit. De ruimte wordt vaak gebruikt voor (interactieve) werksessies en workshops. Standaard staat hier een opstelling met witte tafels en stoelen met in totaal (werk)plek voor ongeveer 30 personen. In theater opstelling heeft de ruimte een capaciteit van 40 personen. Deze ruimte beschikt over een verrijdbaar tv scherm waar een eigen laptop (HDMI) op aangesloten kan worden.

Dagdeel (4 uur): €247,50   Dag: €465,-

Ik wil graag huren >

The PLNT S

The PLNT Small heeft dezelfde uitstraling als the PLNT Large en heeft een capaciteit van maximaal 50 personen in theater opstelling, maar kan ook gebruikt worden in combinatie met tafels en heeft daarom zeer flexibele indelingsopties. De inrichting van de ruimte is industrieel en creatief. Deze event en workshop ruimte is ideaal voor (kleinere) bedrijfspresentaties, break-out sessies en cursussen. De ruimte beschikt over een verrijdbaar tv scherm waar een laptop  (HDMI) op aangesloten kan worden.

Dagdeel (4 uur): €280,50   Dag: €527, –

Ik wil graag huren >

Spotlight

De ‘Spotlight’ is een grote (conferentie) zaal beschikbaar bij PLNT . Deze zaal heeft in theater opstelling een capaciteit van maximaal 90 personen.  De ‘Spotlight’ is voorzien van luxe stoelen, een beamer aangesloten op een desktop PC , met mogelijkheid voor het aansluiten van een eigen laptop via VGA of HDMI en een geluidssysteem. Deze zaal is uitermate geschikt voor (grotere) bedrijfspresentaties, trainingen en lezingen.

Dagdeel (4 uur): €396,-   Dag: €744,-

Ik wil graag huren >

Henry Ford room

De ‘Henry Ford room’ is een vergaderzaal geschikt voor presentaties, traingingen of vergaderingen. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en 14 luxe stoelen. De ruimte is klassiek gestyled met retro lampen en rode tinten. De ruimte is standaard voorzien van een groot scherm met HDMI en VGA aansluiting en een flip-over.

Dagdeel (4 uur): €198,-   Dag: €372,-

Ik wil graag huren >

Elon Musk Room

De ‘Elon Musk room’ is een vergaderzaal geschikt voor presentaties, traingingen of vergaderingen. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en 14 luxe stoelen. De ruimte is futuristisch gestyled met lampen uit een 3D-printer, moderne hertenkop en blauwe tinten. De ruimte is standaard voorzien van een groot scherm met HDMI en VGA aansluiting en een flip-over.

Dagdeel (4 uur): €198,-   Dag: €372,-

Ik wil graag huren >

Reflect

Reflect is de andere zaal meest gebruikt voor onderwijs met een capaciteit van 60 personen in een onderwijsopstelling. Er is een beamer aanwezig en een vaste computer, aangesloten op een geïntegreerd geluidssysteem. Deze ruimte is ideaal voor trainingen of workshops.

Dagdeel (4 uur): €297,-   Dag: €558,-

Ik wil graag huren >

Act

Act is een van de zalen meest gebruikt voor onderwijs met een capaciteit van 32 personen in een onderwijsopstelling. Er zijn twee beamers aanwezig en een vaste computer, aangesloten op een geïntegreerd geluidssysteem. Deze ruimte is ideaal voor trainingen of workshops.

Dagdeel (4 uur): €247,50  Dag: €465,-

Ik wil graag huren >
logo plant

Wil je ook ondernemen bij PLNT?

Bel of neem contact met ons op per mail, wij horen graag wat jouw plannen zijn!

+31 71 527 24 67
contact@plnt.nl

Supported by