Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Winnaar Venture Academy

28 januari 2019

Op 14 december vond de Venture Academy van 2018 plaats bij PLNT. Tien weken lang hebben innovatieve startups zichzelf en hun onderneming ontwikkeld. Hier kregen zij onder anderen training in pitchen, sales en productontwikkeling. Tijdens de finale moesten alle teams zich presenteren en hun ideeën pitchen voor de jury. De hoofdprijs is gewonnen door Tensail! Zij zijn een startup die zich richt op het ontwerpen van tentzeil constructies. Met hun innovatieve ideeen denken zij de festivalmarkt te verstoren. Zij komen nu werken bij PLNT en krijgen hier hun eigen werkplek.

Daarnaast mocht het publiek een winnaar kiezen voor de publieksprijs. Dit is Sustain-A-Blade geworden. Deze startup introduceert een hoogwaardig en recyclebaar unisex-scheermes. Zij hebben ook de Haagse vernieuwingsprijs gewonnen en hierbij 10.000 euro. 

Om de Venture Academy 2018 goed af te sluiten heeft er een diner plaats gevonden voor alle deelnemers en trainers van het programma.

Dit jaar gaat er weer een nieuwe Venture Academy van start! Ben jij een jonge ondernemer die innovatief en enthousiast is? Meld je dan nu aan! 

 

 

Supported by