Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Tiny Offices naast Station Leiden Centraal open voor gebruik!

4 februari 2020

De eerste 3 circulaire kantoortjes op The Field zijn gereed en te boeken voor vergaderingen en workshops tot 20 personen. De ideale plek om te werken aan de uitdagingen en oplossingen voor morgen.

De kleine kantoortjes, ook wel Tiny Offices genaamd, staan op The Field. Dat is het groen van de voormalige Kweektuin van het Singelpark in het Stationsgebied. The Field is dé proeftuin voor duurzaamheid en circulariteit in Leiden geworden. De gebruikte materialen van de Tiny Offices komen uit andere locaties in de stad en regio. De wanden en bodem zijn bijvoorbeeld vervaardigd uit restmateriaal van het 41ste lustrum van Minerva en de isolatie van de wanden is gemaakt van oude spijkerbroeken.

 

Tiny Office | Fri-Dom

De ‘Fri-Dom’ is een vergaderunit van 10m2 geschikt voor kleinere presentaties en trainingen of vergaderingen. De ruimte heeft één vergadertafel centraal in de kamer staan met vier zitplaatsen. De fridom geeft een vrijheidsgevoel, het gevoel van een hutje op de hei, maar dan midden in de stad in een van de drukste gebieden van Leiden! Ook is de ruimte zeer geschikt voor een brainstorm sessie met een geheel beschrijfbare wand.

 

 

Tiny Office | De Stek

‘De Stek’ is een vergader en brainstorm unit van 16m2 geschikt voor 6 personen. De ruimte heeft één centrale vergadertafel met zes zitplekken. Het huisje beschikt over een fraai uitzicht op de voormalig kweektuin van het singelpark waardoor je een rustgevend gevoel krijgt midden in een van de drukste plekken van Leiden.

 

 

 

 

Tiny Office | Lockerroom

‘De Lockerroom’ is een unit van 36m2 en geeft de ruimte voor plenaire vergaderingen, brainstormsessies of presentaties voor 15 personen. Met een eigen pantry voorzien van basic koffie faciliteiten en een multifunctionele indeling kun je in de Lockerroom alle kanten op! De ruimte is voorzien van alle standaard   faciliteiten zoals flipover, stiften, post-its en audio/video middelen.

 

 

 

 

Bekijk onze ruimtes

Wil jij als een van de eerste een ruimte boeken? Neem dan contact op met contact@plnt.nl of bel 071-5272467 


Duurzaamste Kilometer van Nederland en Sponge
The Field is onderdeel van de ‘Duurzaamste Kilometer van Nederland’. Bedrijven, overheden en maatschappelijke instellingen werken hierin samen om het gebied rondom Leiden Centraal – waar dagelijks meer dan 70.000 mensen gebruik van maken – vóór 2025 te veranderen in het meest duurzame binnenstedelijke stukje Nederland. Kijk voor meer informatie op www.duurzaamstekilometer.nl. Deze ontwikkeling is medegefinancierd door het Europese SPONGE2020 project www.gagoed.nl/leiden-sponge2020.

De Tiny Offices zijn gerealiseerd in samenwerking met: Gemeente Leiden, Duurzaamste kilometer, Sponge2020, Popma ter Steege Architecten, Universiteit Leiden , Warenhuis Leiden, Fonds1818, Rabobank, Mindful Homes, Cirkelstad, Dura Vermeer, Hoek Hoveniers, Green Office Leiden, Bouwbedrijf Leiden, de Paradijsvogel, Artvertisement en EL &EL reclamegroep. 

 

Supported by