plnt logo plnt logo

Startup

Heb jij een fantastisch startup idee waar je aan wilt werken? Of wil jij jouw ondernemerschaps skills verbeteren? Kom dan naar PLNT Leiden! Hier ontmoet je andere startups en leer je ondernemen door mee te doen aan onze programma's en evenementen. Jouw innovatieve ideeën komen bij PLNT tot leven! 

Startup

When worlds meet, growth follows

Bij PLNT brengen we de werelden van innovatie en ondernemerschap letterlijk en figuurlijk bij elkaar. Enerzijds ondernemerschap, het leren door te doen. Ondernemers durven risico te nemen, te investeren en te anticiperen op kansen in de markt. Anderzijds de wereld van innovators - van vernieuwers; een kennisintensieve zoektocht naar vooruitgang. Je zou kunnen zeggen: het leren door te onderzoeken. Wanneer deze werelden elkaar ontmoeten, volgt groei vanzelf. PLNT stimuleert, faciliteert en ondersteunt talent om innovatief ondernemer te worden.

upcoming

Entrepreneur events

Entrepreneur programma
12 sep. 2022 – 1 sep. 2023
PLNT SPROUT
Entrepreneur programma
14 dec. 2022 – 30 jun. 2023
VENTURE ACADEMY
PLNT
Entrepreneur programma
17 dec. 2022 – 5 apr. 2024
UNLOCK_ INCUBATION PROGRAM 2023

Bekijk alle events

Huur een werkruimte bij PLNT!

Zoek je een betaalbare werkplek in Leiden? Speciaal voor innovatieve startups bieden wij bureaus en kantoorruimtes aan voor een starterstarief. Onze werkruimtes zijn geschikt voor starters die al wel een goed idee hebben, maar die nog niet toe zijn aan een zelfstandige werklocatie. Wij hebben zowel flexwerkplekken als vaste werkplekken. 

Huur je bij PLNT Leiden? Dan ben je automatisch lid van de Leidse startup community! Hierdoor breid je je netwerk uit en kun je ervaring uitwisselen met lokale startups.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact us
Contact us

Community spotlight

Chiff
ICT

Chiff

Maakt inloggen op websites makkelijker, sneller en veiliger.

BIMINI Biotech
MEDISCH

BIMINI Biotech

BIMINI Biotech ontwikkelt innovatieve medicijnen tegen kanker.

Whispp
ICT

Whispp

We maken een app die fluistertaal zonder vertraging omzet naar jouw eigen normale stem.

Bekijk de volledige community

Van briljant idee naar succesvol bedrijf

Enterprise Leiden Fonds Pre-seed, oftewel ELF, is een vroege fase lening die je kan helpen om jouw idee verder te ontwikkelen en financieren. Daarnaast biedt ELF hulp om een volwaardig businessplan op te zetten. Ben jij ondernemend, gemotiveerd en ambitieus? Heb je een briljant idee dat je graag wilt realiseren? Lees dan wat ELF voor jou kan betekenen!

Meer over ELF