unlock_

Bij unlock_ ondersteunen we jonge bedrijven met een bijzondere focus op rode biotechnologie (diagnostiek, medische hulpmiddelen, farma en e-health) om economisch actief te worden binnen het Leiden Bio Science Park. Startups en scale-ups krijgen toegang tot een breed netwerk van onderwijsinstellingen, onderzoekslaboratoria en faciliteiten gespecialiseerd in life sciences.

unlock_ Incubation Program

unlock_ incubation is hét incubatieprogramma voor Life Science & Health startups en scale-ups. Van medicijninnovaties en medische instrumenten tot nieuwe technologie die nog niet bestaat. Tijdens het programma breek je wereldwijde gezondheidsproblemen open en helpen wij je met de middelen die je nodig hebt om van een idee een oplossing te maken.

Market Access & Reimbursement

Ben je van plan om jouw volgende investeringsronde op te halen en/of ben je bezig met je markttoegangsstrategie, maar moet je weten hoe terugbetaling in jouw doelmarkt werkt? Vraag dan nu het unlock_ Market Access & Reimbursement programma aan van september-december 2023!

Met het unlock_ Market Access & Reimbursement (MA&R) programma ondersteunen wij je bij het verhogen van jouw investor readiness level door:

  • je te helpen de belangrijkste elementen van een MA&R-strategie te begrijpen.
  • je te helpen bij het begrijpen en beantwoorden van de kritische vragen die de basis vormen van jouw MA&R-strategie, ongeacht de markt waarop je startup zich richt.
  • je te helpen begrijpen hoe investeerders jouw technologie zullen evalueren in termen van kansen en obstakels voor marktadoptie en marktomvang.

Gedurende drie trainingsdagen werk je aan het opbouwen van de vaardigheden en het beantwoorden van de meest kritische vragen voor jouw MA&R-strategie. Tijdens het individuele onderzoekstraject kies je een markt naar keuze. Samen met experts van Hull Associates breng je in kaart hoe jouw technologie past in de lokale markt en het vergoedingenstelsel, en wat je strategie moet zijn om die markt te betreden.

De kosten van dit programma kunnen volledig worden gedekt door de ZorgTech programmavoucher

Heb je interesse of wil je meer weten? 

Back to top