Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Programmes

Bedenk, ontwikkel en voer uit!

PLNT biedt programma’s gericht op het ontwikkelen van jezelf als professional en/of ondernemer en op het opzetten van impactvolle projecten en ondernemingen in Leiden.

Startup Play

Nieuwsgierig hoe jouw idee eruit ziet als startup? Startup Play is een startup programma dat helpt bij het vertalen van jouw idee naar een startup concept. Leer in 3 sessies om een idee passend te maken voor een doelgroep, hoe je dit test en wat er voor nodig is daar een startup van te maken. Nog geen volledig idee? Dan hebben we persoonlijke coaching om je idee klaar te stomen voor dit programma!

Bekijk programma >

PLNT BOOST!

Nieuwsgierig hoe jouw idee eruit ziet als startup? PLNT BOOST! is het startup programma van mboRijnland in samenwerking met PLNT, dat helpt bij het vertalen van jouw idee naar een startup concept. Leer hoe je een idee passend te maakt voor een doelgroep, hoe je dit test en wat er voor nodig is daar een startup van te maken.

Bekijk programma >

Venture Academy

The Venture Academy is the program for entrepreneurs that are committed to launch their startup. It is a 3-month journey shared with a community of entrepreneurs, experts, and mentors. During the program you learn how to build a healthy team, you improve how you make business decisions and you get ready for your first 30k funding

Bekijk programma >

ELF Pre-seed

Ben je bijna of recent afgestudeerd en heb je een briljant idee met zowel commerciële als maatschappelijke impact? Dan is het Enterprise Leiden Fonds Pre-seed iets voor jou!

Bekijk programma >
logo plant

Deelnemen aan een programma?

Bel of neem contact met ons op per mail!

+31 71 527 24 67
contact@plnt.nl

Supported by