Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Programs

Bedenk, ontwikkel en voer uit!

PLNT biedt programma’s gericht op het ontwikkelen van jezelf als professional en/of ondernemer en op het opzetten van impactvolle projecten en ondernemingen in Leiden.

PLNT Tiny Office Challenge

Stel je eens voor... dat je samen met collega's of collega-ondernemers kunt werken in je eigen duurzame, circulaire en groene mini-kantoor. Middenin in de stad maar toch ook in het groen. PLNT Leiden biedt je, samen met de Gemeente Leiden en de Duurzaamste Kilometer, de kans om deze droom waar te maken via de Tiny Office Challenge.

Bekijk programma >

PLNT Entrepreneurs in Residence

Voor alle bewoners bieden wij vanaf nu kosteloos advies en ondersteuning van onze nieuwe Entrepreneurs in Residence aan.

Bekijk programma >

PLNT sprints

Met PLNT sprints kun je 24 uur lang leren over ondernemerschap aan de hand van verschillende uitdagingen van Leiden en omstreken. Multidisciplinaire teams werken samen om zo een innovatieve oplossing te bedenken. Sta jij na 24 uur met de winnende oplossing op het podium?

Bekijk programma >

De Venture Academy Leiden

Heb jij een vernieuwend idee en wil je onderzoeken of je het verder kunt uitwerken binnen je eigen bedrijf? Dan is de Venture Academy wat voor jou. Je kunt individueel of met een team in 2 maanden diverse workshops volgen om te onderzoeken of jouw idee levensvatbaar is. Na afloop heb je een bedrijfsplan waarmee je direct aan de slag kunt!

Bekijk programma >

Gulliver

Ben jij een jonge ondernemer en kan je een boost goed gebruiken? Dan ben je bij de Gulliver Startup competitie aan het juiste adres! Gulliver is het platform voor ondernemerschap in Leiden en biedt een uitgebreid netwerk, feedback en de mogelijkheid om € 10.000, - te winnen om jouw startup te ontwikkelen.

Bekijk programma >

LEF Starterswedstrijd

Wil jij jouw startende bedrijf op de kaart gaan zetten?
Dan is LEF de ideale competitie voor jou! LEF is namelijk dé starterswedstrijd voor jonge ondernemers uit de regio Leiden & de Duin- en Bollenstreek.

Bekijk programma >

Show me the money

Heb je financiering nodig voor je startup? En is het te vroeg voor privégeld? Show Me The Money is een initiatief waar je terecht kan met al je vragen over het financieren van jouw startup/onderneming.

Bekijk programma >

ELF Pre-seed

Ben je bijna of recent afgestudeerd en heb je een briljant idee met zowel commerciële als maatschappelijke impact? Dan is het Enterprise Leiden Fonds Pre-seed iets voor jou!

Bekijk programma >

Test your idea: PLNT Prototyping

Test your idea: PLNT Prototyping - 6 / 13 november (Deadline 30 Oktober) Leer een prototype van jouw product ontwerpen tijdens PLNT prototyping lab zodat je het gemakkelijk kunt laten zien om feedback te ontvangen.

Bekijk programma >
logo plant

Deelnemen aan een programma?

Bel of neem contact met ons op per mail!

+31 71 527 24 67
contact@plnt.nl

Supported by