SKILLS

Gratis workshops volgen om jouw soft en hard skills uit te breiden? Dat kan!

Let's meet

Vragen over SKILLS?

Nieuwe skills leren is belangrijk, maar vooral heel leuk! Bij de workshops van SKILLS leer je superhandige basisvaardigheden die je in zowel je dagelijkse als je professionele leven goed kunt gebruiken. Je ontwikkelt nieuwe skills en een growth mindset in een inspirerende omgeving. En, omdat onze partners geloven in het stimuleren van kennis, zijn de workshops voor iedereen geheel gratis.

De workshops

No data was found

De workshops

No data was found

Wat kun je zoal verwachten?

Nuttige skills

Elke workshop is gericht op het leren en toepassen van deze vaardigheden. Tijdens de sessies doe je interactieve oefeningen, ook met de andere deelnemers. Op deze manier leer je niet alleen nieuwe skills, maar kun je ook elkaar inspireren.

Toffe events

Het is aan te raden om na de workshop nog even te blijven hangen om de andere deelnemers wat beter te leren kennen tijdens de PLNT borrel. Misschien maak je zelfs een nieuwe vriend of vind je een mede-oprichter!

Feedback & ondersteuning

Tijdens de sessies is er een trainer aanwezig om de essentie van de vaardigheid die je wilt leren uit te leggen. 

Netwerken

Je hebt toegang tot het hele netwerk van PLNT. Weet dat we in bijna elke laag en sector connecties hebben waarmee je in contact kunt komen. Daarnaast zijn de bestuursleden van PLNT Students aanwezig tijdens de sessies. Dit is dé studentenvereniging voor ondernemende studenten in Leiden. Tijdens de sessie kun je ze leren kennen en vertellen ze meer over de vereniging. 

Verantwoording, actie & vooruitgang

Vaardigheden groeien alleen maar als je er tijd voor vrijmaakt. Dus als je je aanmeldt, ben je ook verplicht om de sessie bij te wonen. Na de training heb je een nieuwe skill én weet je hoe je die zelf kunt toepassen. Best de moeite waard, toch?

FAQ

Bekijk de meest gestelde vragen. 

Nope, onze partners betalen voor jouw deelname. Dit komt neer op ongeveer €50,- per persoon. Check daarom dus goed of je er echt bij kunt zijn.   

Is dit na je aanmelding niet het geval? Meld je dan uiterlijk 24 uur van tevoren af via info@plntstudents.nl.

Dit is afhankelijk van de soort workshop. Gemiddeld duren de workshops ongeveer twee uur.

We raden je aan om ruim op tijd te zijn en ook achteraf nog een extra uurtje vrij te houden, zodat je tijd hebt om PLNT te leren kennen en gezellig een drankje te drinken. Studentenvereniging PLNT Students is aanwezig om je te ontvangen. 

Nee, dat is niet nodig. Iedereen kan meedoen, zelfs als je nog niets over het onderwerp weet. 

Nee, iedereen is welkom!

Nee, alle sessies vinden fysiek plaats in PLNT Leiden. 

Deelname op locatie zorgt – naast het beter aanleren van een nieuwe vaardigheid – voor meer interactie. Zo kun je elkaar beter leren kennen én je netwerk uitbreiden. 

Neem je eigen laptop mee. Voor de rest zorgen wij. 

Neem contact op met PLNT Students. Zij zijn hét aanspreekpunt voor ondernemende studenten en verbinden je met onze community. 

Daarnaast raden we je aan je in te schrijven voor de nieuwsbrief en PLNT op LinkedIn en Instagram te volgen. 

Back to top