Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

PLNT nieuwe naam HUBspot

31 mei 2018

Leiden | HUBspot gaat vanaf vandaag verder als PLNT, Leiden Centre for Innovation and Entrepreneurship. De naamswijziging en de vernieuwde uitstraling sluiten aan bij de volgende fase van het centrum. Sinds 1 maart staat PLNT onder leiding van directeur ondernemerschap Bastiaan de Roo en directeur innovatie Sjoerd Louwaars. “Met de nieuwe naam leggen we een nadrukkelijkere associatie met groei en verandering alsmede ondernemerschap en productie” aldus  de Roo.

De afgelopen 2 jaar heeft het pre-incubator centrum zich al stevig geworteld en zet het zich in om innovatie en ondernemerschap aan te jagen in Leiden en regio. Het centrum biedt hiervoor vitale grondstoffen, zoals een actieve community, divers netwerk, actuele kennis en flexibele ruimtes en werkplekken. PLNT koppelt talent aan maatschappelijke partners en bedrijfsleven, met als doel om (nieuwe) oplossingen te vinden voor bestaande uitdagingen. Deze ideeën en oplossingen kunnen vervolgens uitgroeien tot nieuwe bedrijven.

PLNT nodigt ondernemers, ambtenaren, studenten en docenten uit om in het Centre aan de Langegracht 70 te komen werken. “Spit je mail niet door op kantoor, maar doe dat bij ons en ontmoet tegelijkertijd nieuwe mensen. Wie weet komen daar nieuwe connecties en samenwerkingen uit.” Aldus Louwaars.

PLNT, Leiden Centre for Innovation and Entrepeneurship is een initiatief van de Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden en de Gemeente Leiden en heeft Rabobank Leiden-Katwijk, Grant Thornton, SERA Business Design en VO Patents and Trademarks als business partners.

Supported by