NIEUWS WERKEN
PLNT
06-09-2022

THE FIELD LEIDEN ZOEKT TIJDELIJKE EVENT ONDERSTEUNER

Wegens succes van The Field zijn we opzoek naar een tijdelijke ambitieuze en ondernemende event ondersteuner voor onze duurzame locatie ‘The Field’. Ben jij een echte duizendpoot die kan organiseren en faciliteren? En houd je daarnaast van zelfstandig werken in een prachtige omgeving? Reageer dan snel.

Je gaat werken op onze circulaire eventlocatie met drie tiny offices en een circulair paviljoen en je bent beschikbaar voor allerlei soorten activiteiten. Je helpt mee om te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en bij het ontvangen en faciliteren van groepen die The Field gebruiken voor workshops, events en vergaderingen.

Solliciteer nu!

Maak kennis met The Field!

The Field is een unieke broedplaats waar gewerkt wordt aan de transitie naar een schone, duurzame en veerkrachtige economie. Resultaat: de stad wordt groener, gezonder en inclusiever. Dé perfecte plek voor vergaderen, brainstormen en nieuwe ontmoetingen op een verfrissende manier. Op deze unieke plek kan je gebruik maken het Circulaire Paviljoen, drie tiny offices en bovenal het exclusieve park. The Field is dé hotspot voor vergaderen, events of workshops. We vinden het helemaal té gek als je je ook wilt richten op het doorontwikkelen van het circulaire paviljoen.

Wie zoeken we?

Jij:

  • Bent goed in het organiseren en faciliteren van bijeenkomsten;
  • Bent flexibel beschikbaar;
  • Kunt goed zelfstandig werken;
  • Vindt het leuk om groepen te faciliteren en het verzorgen van de horeca hiervan;
  • Bent energiek en sociaal en houdt ervan om met mensen te werken;

Aanbod

We bieden je een tijdelijk contract voor 16 tot 24 uur (afhankelijk van beschikbaarheid) voor de periode t/m 16 december 2022. Het is een pre als je zo snel mogelijk kunt starten. Contractvorm (bijvoorbeeld freelance of dienstverband) is bespreekbaar. Salarisindicatie: 11 tot 14 euro per uur.

Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met Amber Dalmulder via amber@plnt.nl of 06-82721480.

OVER PLNT

Bij PLNT ontwikkelen we het innovatief en ondernemend potentieel van de Leidse regio.

Ontdek PLNT Meer nieuws