NIEUWS STARTUP
PLNT
01-10-2021

STRATEGISCHE SAMENWERKING TUSSEN SMARTNOTATION EN WEBEX BY CISCO

Strategische samenwerking tussen Smartnotation en Webex by Cisco

Smartnotation wordt dagelijks over de hele wereld gebruikt. Niet alleen voor het opstellen en beheren van notulen, maar ook als extern geheugen, als takenlijst, als manier om de voortgang te meten en te bewaken, als een samenwerkingsomgeving en voor al het overige waar verslaglegging voor noodzakelijk is.

Webex by Cisco maakt een nieuwe manier van samenwerken mogelijk, gericht op het werk dat je doet en niet waar je het doet. Of dat nu op kantoor, thuis of onderweg is. Het opent de mogelijkheid om wereldwijd zaken met elkaar te doen en geeft iedereen een plaats aan de tafel – ongeacht waar de tafel staat. 

De integratie tussen Smartnotation en Webex is intuïtief en voegt een substantiële dimensie toe aan de klantervaring bij vergaderingen, maar ook bij het vastleggen van notities, acties en besluiten.

“Wij bieden de meest vriendelijke oplossing voor het notuleren van vergaderingen. Wat we ook bij Smartnotation ontwerpen en ontwikkelen, het moet altijd voldoen aan onze ‘keep it simple’ ontwerpfilosofie. Met de naadloze integratie met Webex, hebben we voor onze klanten een waardevolle uitbreiding toegevoegd, waarmee ze hun dagelijkse werk efficiënter en gemakkelijker kunnen doen.” vertelt Ken Ramroochsingh, CEO van Smartnotation.

De integratie is volledig en beide kanten op. Een Webex vergadering kan direct vanuit Smartnotation worden gepland en aangeroepen. Over een paar weken is het ook mogelijk om vanuit Webex tijdens de vergadering direct de Smartnotation notulen in te zien, te wijzigen en zelfs nieuwe notulen aan te maken. Smartnotation is beschikbaar in de Webex Meeting-app-hub.

“Webex heeft een rijke geschiedenis om werknemers te ondersteunen productief te blijven, waar ze ook zijn.” vertelt Alyson Hoagland Pace, directeur van Webex Product Management. “Het is duidelijk dat we, om de toekomstige productiviteit positief te beïnvloeden, hybride werkscenario’s moeten verbeteren, inclusief gebruikers die thuis, onderweg en op kantoor werken. Met partner-apps zoals Smartnotation kunnen gebruikers productiever zijn bij het beheren van hun vergaderingen, notulen en opvolgingen binnen de Webex beleving.”

Blijf ons volgen voor meer informatie over de strategische samenwerking tussen Smartnotation en Webex by Cisco en hoe dit de productiviteit in de hybride werkruimte kan verhogen!

Over Smartnotation

Smartnotation biedt de wereld een eenvoudige en slimme softwareoplossing voor het notuleren bij vergaderingen. Nieuwe technologieën stellen ons in staat om het leven comfortabeler en productiever te maken door tijd te besparen bij alledaagse routinetaken, zoals het opstellen van notulen op de conventionele manier. Daarom hebben we Smartnotation ontworpen en ontwikkeld, zodat je je kunt concentreren op je kernwerkzaamheden.

Over Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) is de wereldleider op het gebied van technologie die het internet mogelijk maakt. Cisco inspireert je tot nieuwe mogelijkheden door je toepassingen opnieuw uit te vinden, je gegevens te beveiligen, je infrastructuur te transformeren en je teams in staat te stellen een wereldwijde en inclusieve toekomst te creëren.

OVER PLNT

Bij PLNT ontwikkelen we het innovatief en ondernemend potentieel van de Leidse regio.

Ontdek PLNT Meer nieuws