NIEUWS STAGE
PLNT
09-06-2022

STAGE INNOVATION (SOLAR SME)

In het kort

Ben jij een HBO of WO student met affiniteit voor innovatie, bedrijfsontwikkeling of procesverbetering? Ben jij een goede organisator en multitasker, op zoek naar het ideale bedrijf om werkervaring op te doen en je skills te verbeteren? Zoek dan niet verder! ABN AMRO biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen, samen met de beste professionals in het vak. Wij zijn op zoek naar jou!

Je werkomgeving

Solar for SME is een start-up gericht op MKB klanten van ABN AMRO. Het biedt een all-in-one service voor het MKB voor het ontwerpen, financieren, installeren en verzekeren van zonne-energiesystemen. We zijn samen met twee zonne-installateurs (SVEA Solar en SolarNRG) een pilot gestart en zullen in de komende 2-3 maanden onze eerste 20-30 klanten omzetten. Tijdens de pilot zullen we de klantreis finetunen en leren van de samenwerking met de partners, terwijl we onze eerste inkomsten zullen genereren. Solar SME is een fast mover binnen de innovatietrechter en we hebben jouw hulp nodig om deze propositie verdere te versnellen!

Bekijk onze website voor meer informatie.

Waarom ABN AMRO?

ABN AMRO is een vooraanstaande Nederlandse bank, met een internationale aanwezigheid, we zijn op zoek naar bekwame en getalenteerde stagiaires die ons zullen helpen om ABN AMRO te vormen tot een toekomstbestendige bank. Onze strategie vereist een cultuur van samenwerken en permanent leren: onze mensen zijn vindingrijk, vertrouwen elkaar en doen net dat beetje extra om klanten te helpen.

Je werk

Gezien de animo voor onze propositie in de afgelopen weken in deze markt, de hoeveelheid werk richting de klant (journey) en partners, is er een duidelijke behoefte aan iemand die onze dagelijkse business kan runnen, processen kan verbeteren, kan helpen met marketing content en echt onze duizendpoot kan zijn!

Als stagiair sta je midden in het initiatief. Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het plannen van adviesgesprekken tussen prospects en onze adviseurs;
 • De samenwerking met onze partners: je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, tijdlijnen worden gehaald en cliënten hun offertes op tijd ontvangen;
 • Deelnemen aan oriëntatiegesprekken met klanten om hen te informeren over zonne-energie en onze diensten;
 • Het beoordelen en analyseren van de offertes en financiën voor elke klant;
 • Feedback loops met klanten en partners;
 • Procesverbeteringen voorstellen en doorvoeren.

Je profiel

 • Je volgt een HBO/WO studie in de richting van Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie;
 • Je kunt per direct starten en bent beschikbaar voor minimaal 3 maanden;
 • Je bent geïnteresseerd in innovatie, bedrijfsontwikkeling of procesoptimalisatie;
 • Je wilt werken in een energiek team in een ondernemende omgeving;
 • Je bent een goede organisator en multitasker die onze activiteiten kan stroomlijnen;
 • Je hebt oog voor commerciële aspecten en klantgerichtheid;
 • Je wilt morgen een impact maken door onze klanten te helpen duurzamer te worden!

Intensief contact met partners maakt deel uit van je rol, waarbij een goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste is!

We bieden

Wij bieden je een stage waar je de kans krijgt om te leren hoe je een start-up opbouwt en we moedigen je aan jezelf te ontwikkelen. We bieden jou de vrijheid om onze activiteiten te stroomlijnen en de mogelijkheid om invloed te hebben op de CO2-uitstoot. Wil jij hier deel van uitmaken? Dan nodigen we je uit je aan te sluiten bij ons enthousiaste team!

Als stagiair bij ABN AMRO krijg je:

 • Een persoonlijke werklaptop;
 • Vergoeding van €450 BSc en €600 MSc;
 • Persoonlijke ontwikkelingscoach;
 • Een leuk team om deel van uit te maken!

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag deel uitmaken van ons team als stagiair?

Solliciteer dan nu!

Stuur ons je motivatiebrief en CV met daarin een korte introductie over jezelf en waarom je geïnteresseerd bent in deze vacature en werken voor ABN AMRO. Geef ook kort informatie over het doel van jouw stage en je beschikbaarheidsperiode.

We kijken ernaar uit om je te leren kennen! Heb je twijfels of vragen voor ons? Stuur ons dan een e-mail naar interships ABN AMRO of WhatsApp ons via +31 6 83 15 33 73.

 

Dit artikel is een publicatie van ABN AMRO

OVER PLNT

Bij PLNT ontwikkelen we het innovatief en ondernemend potentieel van de Leidse regio.

Ontdek PLNT Meer nieuws