NIEUWS PLNT PARTNER
PLNT
03-01-2022

PLNT EN THE FUNDING COMPANY SLAAN DE HANDEN INEEN

Wij zijn Guus Stevens en William Vuijk van The Funding Company (TFC), de nieuwste partner van PLNT. TFC ondersteunt innovatieve startups, scale-ups en corporates bij het aanvragen van publieke financiering en funding. Kenmerkend voor onze klanten is hun creativiteit en vermogen om nieuwe technologieën te ontwikkelen en op de markt te brengen. Subsidie geeft als onderdeel van een optimale funding mix de mogelijkheid om jouw technologie verder te ontwikkelen en te introduceren op de markt.

Guus Stevens - PLNT X TFC.jpg William Vuijk - PLNT X TFC 2.jpg

TFC beschikt over brede expertise met publieke financiering/funding, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn actief in diverse sectoren zoals Life Sciences & Health, High Tech Systemen & Materialen en Agri & Food. In deze sectoren ondersteunen wij bedrijven bij het spotten en verwerven van subsidiekansen, brengen wij innovatieve ondernemingen en ondernemers met elkaar in contact. Binnen diverse Europese projecten werken we ook met startups aan het ontwikkelen van innovatie roadmaps, evaluaties van business plannen en onderzoeken we hoe startups hun producten en diensten succesvol op de markt kunnen brengen.

Strategic Finance & Funding Mix - TFC.png

PLNT is een idee rijke community met innovatieve bedrijven die we graag beter leren kennen en waar we toegevoegde waarde willen realiseren voor alle startups. Onze kennis van de subsidiearena en ervaring met startups zetten we in om ondernemingen te versterken en innovaties naar de markt te brengen. Zo kan jij als ondernemer focussen op je onderneming en spotten wij nieuwe subsidiekansen en interessante samenwerkingen!

Lees meer over The Funding Company op hun website

OVER PLNT

Bij PLNT ontwikkelen we het innovatief en ondernemend potentieel van de Leidse regio.

Ontdek PLNT Meer nieuws