Maak impact met jouw idee.

Het gouden idee. Tsja, dat willen we (bijna) allemaal wel ontdekken. We willen de wereld een stukje beter maken. En dat begint bij dat allereerste propje dat je weggooit. Want bij PLNT geloven we dat ieder idee een kans verdient. En ja, dat begint al bij dat eerste propje. Want dat ene propje, heeft jou geïnspireerd tot dat ‘gouden idee’. 

We dagen je uit om je inspiratie om te zetten in actie, te dromen zonder beperkingen en te geloven in de kracht van jouw eigen ideeën. Of je nu een passie hebt voor duurzaamheid, life science, sociale rechtvaardigheid, technologische innovatie of iets daar tussenin, bij PLNT bieden we de ondersteuning en middelen die je nodig hebt om jouw ideeën te laten bloeien en impact te maken. Samen kunnen we de wereld veranderen. Samen met ons ervaren team, maar zeker met de PLNT Community. Jouw reis begint hier, bij PLNT.

Waar te beginnen?

Van een workshop ‘Bouw je eigen website’, ‘Hoe word ik zzp’er’ of ‘Personal Finance’, iedere donderdag een Community Borrel en een veilige ruimte waar jij je verder kunt ontwikkelen. We organiseren verschillende events en bouwen (gratis) programma’s om te gekke ideeën te bedenken. En wie weet, ontpop je wel als ondernemer en zet je je eigen startup op. Óf je neemt die ervaring mee en ontwikkelt je als innovatieve werknemer, en stoomt jezelf klaar voor het werkveld met een rugzak vol nieuwe en verbeterde skills. Oftewel: PLNT is dé plek waar je je ideeën laat groeien.

Programma's

Het hele jaar door kun jij (gratis!) programma’s volgen om jouw skills verder te ontwikkelen. Bij ons leer je over thema’s die je niet op school krijgt, bijvoorbeeld tijdens één van de workshops van SKILLS. Ontwikkel jij je liever meer op het gebied van ondernemen? Ontdek met Sander je ‘entreprecurious’-kant en leer hoe je van jouw idee een goed idee maakt tijdens BOOST.

SKILLS

Volg een van de verschillende workshops en vergroot je vaardigheden!

BOOST

In 3 sessies leer jij jouw idee uit te bouwen, evalueren én te pitchen.

Innovatie-events

Bij welk event sluit jij aan?

Workshop software- en AI-octrooien in biowetenschappen en gezondheid
Ben je onderzoeker of uitvinder in de sectoren Life Sciences & Health of Biotech?…
26 juni 2024
JLABS | Het ontraadselen van due diligence in biotech- en medtech-samenwerkingen
Vind je het due diligence-proces als start-up ontmoedigend?…
4 juli 2024
Inspiratiesessie – Ketensamenwerking in de bouw
Een netwerkevent voor de circulaire bouw- en sloopsector van morgen….
24 juni 2024

Back to top