plnt logo plnt logo

Eventkalender

Zoek jij een event met inhoud waar je nieuwe vaardigheden leert, jezelf ontwikkelt én wat tegelijkertijd gezellig is? Bij PLNT organiseren we hackathons, workshops, zakelijke festivals en ondernemerschap- en startup events. Fysiek, online en hybride evenementen: wij doen het allemaal! 

Op onze evenementenkalender delen we evenementen die we zelf organiseren, maar ook andere interessante activiteiten uit ons netwerk. Denk hierbij aan lokale Leidse gelegenheden, online webinars en internationale hackathons. 

Wil je zelf een evenement organiseren? Bekijk de mogelijkheden van onze zaalverhuur!

Eventkalender
Onze toekomst met Augmented Reality - online event
Talent events
15 feb. 2022 15:30 – 17:30
ONZE TOEKOMST MET AUGMENTED REALITY - ONLINE EVENT
VIRTUAL REALITY LEARNING LAB

Een programma vol speculatief ontwerp van verschillende makers. Samen denken we na over hoe we een positieve impact kunnen maken!

BEKIJK

Host your own event!

De ‘Henry Ford room’ is een vergaderzaal geschikt voor presentaties, trainingen of vergaderingen. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en 6 luxe stoelen. De ruimte is klassiek gestyled met retro lampen en rode tinten.

Inclusief: Groot scherm met HDMI / VGA aansluiting, één flip-over met papier en stiften en WiFi.

Exclusief: Laptop.

Opstelling: Deze zaal wordt opgeleverd in vergaderopstelling.

Uur: €60,- | Dagdeel (4 uur): €198,- | Dag (8+ uur): €372,-

Henry Ford leeg.jpeg

De ‘Elon Musk room’ is een vergaderzaal geschikt voor presentaties, trainingen of vergaderingen. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en 6 luxe stoelen. De ruimte is futuristisch gestyled met lampen uit een 3D-printer en blauwe tinten.

Inclusief: groot scherm met HDMI / VGA aansluiting, flip-over met papier en stiften, groot whiteboard en wifi(op aanvraag).

Exclusief: laptop.

Opstelling: deze zaal wordt opgeleverd in vergaderopstelling.

Uur: €60,- | Dagdeel (4 uur): €198,- | Dag (8+ uur): €372,-

Elon Musk leeg.jpeg

The Arena heeft een open, groene en industriële uitstraling. De ruimte wordt vaak gebruikt voor (interactieve) werksessies en workshops. De ruimte is perfect te combineren met The Launch zaal voor Hackathons of andere werksessies. Er staan hier 2 ronde tafels, 3 hoge tafels, 2 smalle bartafels en een ludiek “greenhouse” met in totaal (werk)plek voor maximaal 12 personen.

Inclusief: klein podium, verrijdbaar TV-scherm met HDMI aansluiting, één flipover met papier en stiften en wifi(op aanvraag)

Exclusief: laptop.

Opstelling: deze zaal wordt opgeleverd in werkgroep opstelling (maximaal 12 personen).

Uur: €85,- | Dagdeel (4 uur): €280,50 | Dag (8+ uur): €527, –

The Arena leeg.jpeg

Op zoek naar een meer unieke zaal voor jouw bijeenkomst? The Launch heeft een open en industriële uitstraling. Door deze grote open ruimte te gebruiken als event zaal creëer je een uniek event in een inspirerende omgeving. Deze event en workshop ruimte is ideaal voor (grote) bedrijfspresentaties, break-out sessies en cursussen.

Inclusief: podium met katheder, beamer en geluidsinstallatie met HDMI aansluiting, twee handmicrofoons, één flip-over met papier en stiften en wifi(op aanvraag).

Exclusief: laptop.

Opstelling: de zaal wordt standaard opgeleverd in werkgroep opstelling voor 16-20 personen. In overleg kan de ruimte in een andere opstelling opgeleverd worden.

Uur: €150,- | Dagdeel (4 uur): €495,- | Dag (8+ uur): €930,-

The Launch leeg.jpeg

De ‘Spotlight’ is een grote plenaire zaal met een totaalcapaciteit voor 20 personen; 16 luxe stoelen in theateropstelling en een stoere houten tribune voor nog eens 4 personen. Deze zaal is uitermate geschikt voor (grotere) bedrijfspresentaties, trainingen en lezingen.

Inclusief: podium met katheder, beamer met groot scherm en geluidsinstallatie met HDMI / VGA aansluiting voor laptop. Gebruik van computer met internet/USB-stick ook mogelijk. Eén handmicrofoon en één clip-on microfoon. Eén flip-over met papier en stiften en wifi(op aanvraag).

Exclusief: laptop.

Opstelling: deze zaal wordt opgeleverd in presentatie opstelling voor 20 personen. 

Uur: €120,- | Dagdeel (4 uur): €396,-  | Dag (8+ uur): €744,-

Spotlight leeg.jpeg

The Playground is een zeer geschikte zaal voor bijvoorbeeld onderwijs. Door de groepsopstelling met tafels in diverse vormen en formaten is deze ruimte ook ideaal voor trainingen of workshops. De zaal heeft een capaciteit van maximaal 24 personen.

Inclusief: beamer met groot beeldscherm en aansluiting met laptop via HDMI/VGA of vaste computer. Groot whiteboard, één flip-over met papier en stiften en wifi(op aanvraag).

Exclusief: laptop, podium en microfoon.

Opstelling: deze zaal wordt opgeleverd in werkgroepjes opstelling (24 personen). U bent vrij om zelf de zaal in een andere opstelling te zetten. (Dit moet vanaf nu in overleg met ons!) 

Uur: €90,- | Dagdeel (4 uur): €297,- | Dag (8+ uur): €558,-

The Playground leeg.jpeg

The Brainstorm is een zeer geschikte zaal voor b.v. onderwijs. Door de groepsopstelling met tafels in diverse vormen en formaten is deze ruimte ook ideaal voor trainingen of workshops. De zaal heeft een maximale capaciteit van 12 personen.

Inclusief: twee beamers met twee beeldschermen met VGA/HMDI aansluiting voor de laptop of vaste computer met geïntegreerd geluidssysteem. Groot whiteboard, één flip-over met papier en stiften en wifi(op aanvraag).

Exclusief: laptop.

Opstelling: deze zaal wordt standaard opgeleverd in werkgroepjes opstelling (12 personen). U bent vrij om de zaal zelf in een andere opstelling te plaatsen. (Dit moet vanaf nu in overleg met ons!)

Uur: €75,- | Dagdeel (4 uur): €247,50 | Dag (8+ uur): €465,-

The Brainstorm leeg.jpeg

The Whiteboard heeft een open en industriële uitstraling volledig in het wit. De zaal wordt vaak gebruikt voor (interactieve) werksessies en workshops. Deze ruimte is ideaal te combineren met de PLNT Large en PLNT Small zalen voor grote events.

Inclusief: verrijdbaar TV-scherm met HDMI aansluiting voor de laptop, één flipover met papier en stiften en wifi(op aanvraag).

Exclusief: laptop.

Opstelling: deze zaal wordt opgeleverd in schoolopstelling voor 8 personen.

Uur: €75,- | Dagdeel (4 uur): €247,50 | Dag (8+ uur): €465,-

Whiteboard leeg.jpeg

Binnen PLNT bevindt zich ‘De Binnentuin’, een unieke plek waar met liefde en aandacht eten en drinken geserveerd wordt. Vanuit de visie dat goed eten en drinken bereid dienen te worden met goede ingrediënten. De Binnentuin leent zich uitstekend voor een bakkie versgemalen koffie, lunch, borrel, diner of feestje. Er is er in totaal plek voor maximaal 100 personen. 

De prijs gaat in overleg.

DeBinnentuin4.png

Op het dak van PLNT bevindt zich ‘The Roof’, een circulaire en innovatieve daktuin in het hart van het Singelpark. Met deze groene testlocatie biedt PLNT ruimte voor experimenten, workshops en brainstormsessies. Ook is het horeca paviljoen, met een prachtig uitzicht, zeer geschikt voor een borrel of feestje. Er is er in totaal plek voor maximaal 100 personen.  De duurzame showcase en testomgeving biedt ook ruimte aan initiatieven op onder andere het gebied van groene daken, zon- en windenergie, sensortechnologie en voedselproductie. 

Uur: €100,- | Dagdeel (4 uur): €250,-

210902-PLNT-Festival-332.jpg

Het Circulair Paviljoen is ons paradepaardje. Door alle glazen wanden kijk je zo het park in kijken en lijk je op te gaan in de natuur. Door de vele ramen en het hoge plafond voelt alles ruimtelijk aan. De huidige capaciteit – Coronaproof – is 25 gasten. Ook is de ruimte voorzien van een (koffie)bar en heel belangrijk toiletten! De perfecte locatie voor jouw event in het groen!

Dagdeel (4 uur): €400| Dag: €750

Ontwerp zonder titel.png

De ‘Fri-Dom’ is een hele kleine vergaderunit van 10m2 geschikt voor 1-op-1 gesprekken. De ruimte heeft standaard heerlijke fauteuiles en kan ook uitgevoerd worden in vergaderopstelling. De ruimte geeft een echt vrijheidsgevoel. Het hutje op de hei, midden in Leiden! De ruimte beschikt ook over een beschrijfbare wand. Ideaal voor brainstormsessies.

Dagdeel (4 uur): €90,- | Dag: €150,-

Fri-dom Tiny House

‘De Stek’ is een vergader- en brainstorm unit van 16m2 geschikt voor 3 tot 4 personen. De ruimte heeft standaard vergaderopstelling en kans desgewenst met fauteuiles opgesteld worden. Het office beschikt over een fraai uitzicht op het park, waardoor je een rustgevend gevoel krijgt midden in een van de drukste plekken van Leiden.

Dagdeel (4 uur): €100 | Dag: €190

De Stek Tiny House

‘De Lockerroom’ is een unit van 36m2 en geeft de ruimte voor plenaire vergaderingen, brainstormsessies of presentaties voor maximaal 7 personen. In deze multifunctionele ruimte kun je alle kanten op! De ruimte is voorzien van standaard faciliteiten zoals schrijfbare whiteboardwand, post-its, stiften, stroom en wifi.

Dagdeel (4 uur): €200,- | Dag: €350,-

Lockerroom Tiny House