Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Workshop: De impact van leiderschap op succesvol ondernemen

Als je net na je studie gestart bent als ondernemer, ben je heel druk met je onderneming op poten te zetten, je product verder te ontwikkelen en deze in de markt te zetten. En dat ondernemen gaat met vallen en opstaan. Er is van alles nieuw te ontdekken en soms letterlijk uit te vinden. Je hebt veel academische kennis en vaardigheden opgedaan tijdens jouw studietijd, en waarschijnlijk kom je nu tot de ontdekking dat je behoefte hebt aan meer kennis en vaardigheden die van een heel andere orde zijn. Hierbij kan je denken aan:

• Vergroten van je persoonlijke effectiviteit 
• Omgaan met verschillende omstandigheden zoals kansen, successen, teleurstellingen en risico’s
• Bouwen van waardevolle relaties met potentiële investeerders, klanten, leveranciers en samenwerkingspartners

We nemen jullie mee in de wereld van persoonlijk leiderschap waarbij we je laten proeven aan hoe je jouw impact op anderen kunt vergroten waardoor je jouw doelen beter en sneller kunt bereiken.  Wij ontwikkelen programma’s voor persoonlijk leiderschap toegesneden op specifieke doelgroepen, zoals jonge ondernemers.

Daarna willen we tijdens de OpenPLNT borrel graag met jullie informeel in gesprek om te leren van jullie specifieke ervaringsdeskundigheid, wensen en behoeften rondom leiderschapsontwikkeling van young entrepeneurs.

Wie zijn wij? Margot de Ruiter en Marianne van Oosterhout, zijn beiden zelfstandig professional met als achtergrond (interim) programma- en projectleider in de ICT en gezondheidszorg. De laatste jaren geven we trainingen en workshops over leiderschap en de kracht van samenwerking. Ook coachen wij individuen, teams en organisaties waarvoor we verschillende internationale opleidingen hebben gevolgd.


Locatie: 
PLNT, Langegracht 70, 2312 NV Leiden

Datum en tijd: Donderdag 29 november 16.00-17.00

Inschrijven: vóór 29 november 2018 via: mvanoosterhout@aprezo.nl

Kosten: jouw inbreng

 

Aankomende events

woensdag 01 januari (11:00) - zondag 20 december (16:00)
Escaperoom – Code Blauw
donderdag 29 oktober (14:00) - woensdag 13 januari (00:00)
Legal Tech Challenge
donderdag 29 oktober (16:00 - 16:45)
Future of space and sustainability

Bekijk onze agenda >

 

Supported by