Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Stadscafé #13: Leiden in Beweging

Hoe verplaatsen we ons in de toekomst in Leiden? Hoe komen mensen naar Leiden en hoe bewegen ze binnen de stad? En wat betekenen deze bewegingen voor de inrichting van onze stad? Rients Dijkstra deelt tijdens het RAP Stadscafé met het publiek zijn visie op de toekomst van de stedelijke mobiliteit. Rients is hoogleraar aan de TU Delft stedenbouw en partner bij het bureau Posad Maxwan.

Natuurlijk is er ook tijdens Stadscafé #13 volop ruimte voor debat en discussie. Tijdens de Stadhuis Talks neemt een stedenbouwkundige ons in RAP tempo mee langs de ins en out van het stadhuis. De Dak Doener – lid van dé Dakcommunity (een initiatief van het Jaar van het Dak) – voegt op geheel eigenwijze de dakdimensie toe aan het thema van de avond.

Omdat bezoekers van Stadscafé graag uitgebreid met elkaar van gedachten wisselen over thema’s uit het ruimtelijk domein is het mogelijk voorafgaand aan Stadscafé deel te nemen aan het RAP Diner. Voor €12,50,- serveert De Binnentuin een heerlijke maaltijd en een drankje.

Locatie: PLNT, Langegracht 70, 2312NV, Leiden
Datum: 11 maart 2020, vanaf 20:00 uur

Aanmelden voor editie #13 van Stadscafé kan via onderstaande button. Je kan hier ook aangeven of je deelneemt aan het RAP Diner.

Aanmelden

 

 

 

Supported by