Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Smart071 meets 071-ict meets ict-onderwijs

ICT-netwerk regio Leiden ontmoet elkaar

Ben je ICT-, data-of techondernemer of -professional? Of gewoon geïnteresseerd in technologie? Laat je dan 10 juli inspireren bij PLNT door een aantal bijzondere ICT-ondernemers uit de Leidse regio, ontmoet je collega ICT-ondernemers en bekijk de demo’s en projecten van ICT-studenten van mboRijnland, Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden.

De toegevoegde waarde van ICT- en datatoepassingen voor bedrijven is enorm. Hier zit voor de Leidse regio een grote kans voor economische groei. Om ondernemers hier kennis mee te laten maken is Economie071, het economische samenwerkingsverband van regio Leiden, het project Smart071 gestart. Yvonne van Delft (wethouder Economie van de gemeente Leiden en trekker van dit project): ‘Smart071 brengt het ICT-netwerk in de Leidse regio samen, deelt kennis en laat bedrijven via innovatietrajecten ervaren wat je met slimme ICT kunt doen. Die kansen benutten is voor bedrijven belangrijk als ze willen groeien of als ze hun plek in de economie willen behouden. Op 10 juli is de eerstvolgende bijeenkomst waarin de bedrijven en studenten laten zien wat de concrete resultaten van de projecten zijn. 

Meer informatie is te vinden op www.economie071.nl

Programma

15.30     Inloop

16.00     Opening door Natascha van Duuren, bestuurslid 071-ICT en wethouder Yvonne van Delft, gemeente Leiden.

16.00     Drie 071 ICT-ondernemers aan het woord over hun successen en mislukkingen:

  • Tijmen Dobbenburgh (DigitaleFactuur): over ICT lessons learned en de verkoop van zijn bedrijf aan Exact;
  • Derk de Geus (Paladin Studios): over zijn weg van kunstacademie drop-out tot directeur van een game ontwikkelbedrijf met 60 mensen;
  • Stephan Derksen (Infotheek Group): over leiding geven aan stormachtige groei.
  •  

17.15    Netwerkborrel met demo’s en projecten van het 071 ICT-onderwijs:

  • mboRijnland – CIV Smart Technology
  • Hogeschool Leiden – Opleiding Informatica en minor Startup Ville
  • Universiteit Leiden – Applied Data Science Lab

Aanmelden

Heb je vragen? Neem dan contact op met Joris Castermans, projectmanager van Smart071 op 06-51234840 of joris@castermansconnected.com.

 

Supported by