Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Ondernemersdag071: Ontmoeten, inspireren, verbinden én groeien

De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio organiseren op dinsdag 9 oktober  Ondernemersdag071. Een event vol inspiratie en gelegenheid tot netwerken. 
 
Thema: Groei in de regio
Centraal staat dit keer het thema ‘Groei in de regio’. Met dit thema wordt er gezocht naar de verbinding tussen duurzaamheid en circulair ondernemen. 
Het gaat goed met het MKB in Nederland én de 071-regio. En dat is mooi! Met voorsprong is het MKB dé groeimotor van Nederland. Maar, er is een kleine kopgroep die bijna alle groei voor z’n rekening neemt. 90% van de MKB-ondernemingen groeit niet of nauwelijks. Groei ís ook niet vanzelfsprekend, maar wel noodzakelijk. Stimuleren dat ondernemers in de regio een community vormen, kan helpen meer ondernemers te laten groeien. Als het gaat over groei luisteren ondernemers het liefst naar elkaar. 

Groeien kan op vele manieren. Zakelijke groei, inhoudelijke groei, duurzame groei, groei in jouw sector en ga zo maar door. Op het podium gaan we in ieder geval nader kennis maken met Walther Jacobs van McDonald’s Leiden, Johan Doornenbal van Luba Groep en Peter Ouwehand van Ouwehand Bouw. Daarnaast wordt er samengewerkt met het regionale MVO-platform SPARK. 

Programma 
Inspiratiesessies, afwisselende 071Talks in het plenaire programma en een actieve netwerkborrel vormen de mix waarmee je wordt geïnspireerd en met collega-ondernemers in contact wordt gebracht. Nieuw dit jaar is het netwerkdiner, daarover later meer informatie.
 
Het event wordt mede mogelijk gemaakt door Economie071, Rabobank Leiden-Katwijk, Unity FM en SPARK. 
 

Info

Where: – Holiday Inn / Congrescentrum ECC, Haagse Schouwweg 10, 2332 KG Leiden
When:  – Dinsdag 9 oktober 2018 van 14:00 tot 19:30
Prijs:    – Gratis       
 
Meer informatie: ondernemersdag071.nl 
 

Aankomende events

woensdag 01 januari (11:00) - zondag 20 december (16:00)
Escaperoom – Code Blauw
donderdag 29 oktober (14:00) - woensdag 13 januari (00:00)
Legal Tech Challenge
donderdag 29 oktober (16:00 - 16:45)
Future of space and sustainability

Bekijk onze agenda >

 

 

Supported by