Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Masterclass | Dealing with disctrations

Hoe verbeter je de relatie met jouw telefoon? 

Heb je wel eens het gevoel dat de wereld te vol zit met afleiding? Onderzoek toont aan dat het vermogen om gefocust te blijven een concurrentievoordeel is, zowel op het werk als in het leven. Maar hoe kunnen we, in een tijd waarin steeds meer aandacht van ons wordt gevraagd, het beste uit technologie halen zonder dat ons over neemt?  

 

Ontmoet de trainer

Betty Huerta is de programmacoördinator van de ondernemerschapsprogramma’s bij PLNT Leiden. Hier coördineert zij de inspanning van ondernemers, ter ondersteuning bij het ontwikkelen van hun startup. Betty behaalde haar Masters of Science in Innovation Sciences aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hier deed zij onderzoek naar de weg die sociale ondernemers, die werken met kunstmatige intelligentie, nemen in de context van ontwikkelingslanden. Voor die tijd werkte ze 4 jaar op het gebied van innovatie en sociaal ondernemerschap in Mexico aan de Tec de Monterrey universiteit.

Betty is een geek op het gebied van technologie en heeft verschillende hacks ontwikkeld om haar eigen relatie met technologie te verbeteren.

Deze Online Masterclass wordt Engelstalig aangeboden.

Aanmelden

 

 

Supported by