Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

IT Hackaton

IT Hackathon bij PLNT
 
Hackers van Leiden verenigen zich!
Ben je klaar om de Universiteit te hacken met jouw unieke vaardigheden? Laten we onze krachten bundelen om echte IT uitdagingen aan te gaan!
In samenwerking met ISSC Leiden organiseert PLNT een Hackathon waar je de kans krijgt om samen met anderen de IT-afdeling van de Universiteit Leiden efficiënter en innovatiever te maken.
 
De samenwerkende organisaties brengen concrete uitdagingen met zich mee die zij momenteel tegenkomen, die kunnen worden opgelost met jouw kennis over gegevenswetenschap, jouw creativiteit in ontwerp of iedere andere specifieke vaardigheid waar jij over beschikt.
Je gaat in een klein team werken aan het probleem dat je het liefst wilt oplossen. Het doel is om een oplossing te bedenken die na de hackaton daadwerkelijk wordt geïmplementeerd!
 
Datum: 22 en 23 maart
Tijd: Dag 1 (17:00 – 23:00 uur), Dag 2 (09:00 – 17:00 uur)
Locatie: PLNT, Langegracht 70, 2312 NV Leiden
Taal: Engels
Eten en drinken is inbegrepen
 
Aanmelden
 
!! AANMELDEN KAN UITERLIJK TOT WOENSDAG 20 MAART !!
 
6 Challenges 
 
Be Secure Challenge 
Bewust over privacy en digitale veiligheid! Ontwikkel een crash-course voor onderzoekers en studenten op het gebied van privacy en data protectie.
 
Flexwork Challenge
Werken waar en wanneer jij dat wil? Help onderzoekers en studenten bij het flexwerken. Bouw een Universitaire App Store met tools die flexwerken bevorderen.
 
Safe Click Challenge 
Verklein de impact van een verkeerde klik! Help onderzoekers en studenten om zich beter te beschermen tegen phishing berichten.
 
Home-page in a day Challenge
Snel een nieuwe pagina aanmaken voor je onderzoek? Help onderzoekers met het snel aanmaken van een overzichtelijke pagina voor de uitkomsten van hun onderzoek.
 
Colleague Finder Challenge
Weet wie je collega’s zijn en belangrijker nog, wat ze kunnen! Hoe kunnen onderzoekers en medewerkers elkaar snel vinden en om hulp vragen? 
 
Effective Meeting Challenge
Korter vergaderen met betere uitkomsten en follow-up! Help onderzoekers en medewerkers om productiever te vergaderen en heldere afspraken te maken.
 
Jury & Prijzen
 

Op 23 maart worden twee prijzen uitgereikt door de jury:

 
Prijs beste idee
De winnaars van het beste idee mogen naar een conferentie in Berlijn: Shaping the future of learning  27 – 29 November, 2019
Ook zal PLNT de winnaars ondersteunen in de doorontwikkeling van hun bedrijf. 
 
Prijs beste product
De winnaars van het beste product krijgen de ruimte om hun product te realiseren met het ISSC van de Universiteit Leiden. 
 
Ontwikkelaars, ontwerpers, ingenieurs, visionairs, ondernemers, strategen, artiesten: jullie zijn allemaal hackers tijdens de IT Hackathon op PLNT!
 
Aanmelden

Supported by