Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Innovatie Meetup #8 – Gezamenlijk beslissingen maken met Sociocratie 3.0

Op 3 december organiseert the Creators Company de achtste Meetup bij PLNT! Deze innovatie meetup staat in het teken van sociocratie 3.0: de kracht van het collectief. 

Sociocratie 3.0 is een toolbox voor wendbare en effectieve samenwerking. We werken met spanningen en passen verschillende patronen toe om snel en effectief invulling te kunnen geven aan de spanning. Snelheid en het behalen van resultaat staan voorop! Hoewel in je eentje werken het allersnelst is, is dit niet altijd het meest effectief. Je hebt minder wijsheid tot je beschikking en het blijft ‘jouw idee’. Maar met elkaar wordt het ook al gauw chaos en voor je het weet ben je alle energie kwijt, toch?

Tijdens de Meetup worden er patronen toegepast die een balans vormen van het benutten van de collectieve wijsheid van de groep, het uitwerken van een idee naar een voorstel en het gezamenlijk bekrachtigen voor de realisatie. De avond zal een combinatie zijn van het leren van nieuwe patronen en deze zelf in de praktijk toepassen.

De deuren gaan open om 18:45u zodat de meetup om 19:00u kan starten. FREE TICKET! Er is koffie en thee, en een borreltje na.

Locatie: PLNT, Langegracht 70, 2312NV, Leiden
Datum: 3 december 2019, van 18.00 uur tot 20.00 uur

Aanmelden

Supported by