Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Hackathon ‘Hack-on-Track – Me, Myself & Skool’

Hackaton over onderwijs en jongeren

Bereid het huidige onderwijssysteem jongeren voldoende voor op de 21e eeuw? Op 10 en 11 mei is iedereen welkom deel te nemen aan de gratis hackaton Hack-on-Track – Me, Myself & Skool. Geef u individueel of in teamverband op om in 36 uur een vernieuwende oplossing te bedenken om jongeren bij het onderwijs te betrekken.

Leiden is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om het onderwijs te vernieuwen en te verbeteren. Dat doen we in en samen met de stad. Daarom organiseert de gemeente Leiden samen met de universiteit en PLNT een hackaton. Tijdens een hackathon wordt gezocht naar nieuwe manieren om bestaande oplossingen in te zetten. Het heeft dus niets te maken met het kraken van computers.

Bij Hack on Track – Me, Myself & Skool gaat het over: ‘Hoe houden we jongeren betrokken bij het onderwijs, door het zo in te richten dat ze zich op hun plek voelen, eigen talenten optimaal ontwikkelen en zich voor kunnen bereiden op de toekomst?’ Bent u onderwijsvernieuwer, een creatieve geest of denk je op een andere manier waarde toe te kunnen voegen aan deze vraag? Geef u op via www.hackontrack.nl. Voor eten, drinken, een bruisend programma en eventuele overnachting wordt gezorgd. De winnaars van het meest innovatieve idee winnen een geldbedrag.

Dit evenement wordt onder andere mogelijk gemaakt door CBS, DUO, Ministerie van OCW, Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden, MBO Rijnland, het voortgezet onderwijs, PLNT en gemeente Leiden.

Aanmelden

Supported by