Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Escaperoom – Code Blauw

 

Durf jij de uitdaging aan..?

Boven op ons innovatieve dak staat een spannende escaperoom: Code Blauw. Hier word je met je team uitgedaagd om wateroverlast door een onverwachte storm met een hoosbui te voorkomen. Lukt het je om met een team van maximaal 5 personen binnen 20 minuten te escapen?

De escape room is ontwikkeld in samenwerking met het Hoogheemraadschap van Rijnland, PLNT en Escape-Event. Het idee ontstaan uit de Sustainable Business Battle, doorgezet door Rijnland, uitgevoerd door Escape-Event en geplaatst op het dak van PLNT. De escape room is beschikbaar voor studenten en zakelijke klanten.

– Iedere woensdag toegankelijk van 11:00 tot 16:00 uur 

– Voor studenten gratis – gesponsord door het Hoogheemraadschap – en zal worden aangeboden in combinatie met colleges, lezingen, workshops en andere activiteiten op PLNT.

– Voor bedrijven is de escape room beschikbaar als energizer voor, tijdens en na meetings, en als extra onderdeel van evenementen georganiseerd bij PLNT.  Meer info op de bedrijvenpagina 

 Bekijk de website van escape-events voor meer info of neem contact op met Jan Willem Manenschijn op het telefoonnummer 06-28087758.

Reserveer

 

 

Supported by