Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Creative Skill Building

Wil jij ook ervaren hoe je jouw werk kunt verbeteren, er meer uit kunt halen en extreem succesvol kunt worden? Creativiteit is een spier die je kunt trainen. Train je mee met ‘the creators company‘ op dinsdag 18 december? Wij organiseren een gratis Meetup Creative Skill Building. Lees meer en geef je op! http://wqd.nl/zHol

Waar je op kunt rekenen:
1. NO TALKING HEADS – We werken zoveel mogelijk op een all-expert-basis. Wat wil zeggen dat niet één iemand de kennis in huis heeft en die over de rest heen stort. Maar dat we uitgaan van de kennis en creativiteit van de groep en die naar boven halen.
2. WAARDEVOLLE INTERACTIES – Leren van elkaar en met elkaar door direct de juiste vragen voorgeschoteld te krijgen. Diepgang i.p.v. oppervlakkigheid
3. EXPERIMENTEREN & ERVAREN – Een veilige omgeving met gelijkgestemden waarin je veilig kunt proberen en testen. Elkaar horen, zien en respecteren staan bovenaan.
4. DOEN, DOEN, DOEN! – Creatief denken is creatief doen. Alle theorieën die we bedenken met elkaar testen we direct uit. De eerste stap is vaak het moeilijkst om te zetten, door die stap samen te nemen wordt het een stuk gemakkelijker.

Wat het niet is:
Een creativiteitsclubje waarbij je gaat knutselen of andere vormen van creatieve uitingen bezigt. Ook leuk, maar niet hier. Hier ga je met je creatieve geest aan de slag.

 

 

Aankomende events

woensdag 01 januari (11:00) - zondag 20 december (16:00)
Escaperoom – Code Blauw
donderdag 29 oktober (14:00) - woensdag 13 januari (00:00)
Legal Tech Challenge
donderdag 29 oktober (16:00 - 16:45)
Future of space and sustainability

Bekijk onze agenda >

 

Supported by