Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Creative Skill Building Meetup #3 – Creatief bloggen

Creativiteit is een spier die je kunt trainen. Train je mee met ‘the creators company’ op dinsdag 16 april? Speciaal voor deze avond geeft the Creators Company tips en skills mee om creatieve teksten te schrijven die aanspreken.

De deuren gaan open om 18:45u zodat we om 19:00u kunnen starten. Gratis inloop! Er is koffie en thee, en een borreltje na.

Aanmelden

 

Waar je op kunt rekenen:
1. NO TALKING HEADS – We werken zoveel mogelijk op een all-expert-basis. Wat wil zeggen dat niet één iemand de kennis in huis heeft en die over de rest heen stort. Maar dat we uitgaan van de kennis en creativiteit van de groep en die naar boven halen.
2. WAARDEVOLLE INTERACTIES – Leren van elkaar en met elkaar door direct de juiste vragen voorgeschoteld te krijgen. Diepgang i.p.v. oppervlakkigheid
3. EXPERIMENTEREN & ERVAREN – Een veilige omgeving met gelijkgestemden waarin je veilig kunt proberen en testen. Elkaar horen, zien en respecteren staan bovenaan.
4. DOEN, DOEN, DOEN! – Creatief denken is creatief doen. Alle theorieën die we bedenken met elkaar testen we direct uit. De eerste stap is vaak het moeilijkst om te zetten, door die stap samen te nemen wordt het een stuk gemakkelijker.

Wat het niet is:
Een creativiteitsclubje waarbij je gaat knutselen of andere vormen van creatieve uitingen bezigt. Ook leuk, maar niet hier. Hier ga je met je creatieve geest aan de slag.

Meer informatie over de MEETUP?
Mail naar; info@thecreatorscompany.com, of bel onze Co-host; Laura (06 482 00 039)

Supported by