Leiden centre for
innovation and
entrepreneurship

Awesome Leiden Pitch Night #12

Op woensdag 4 maart organiseert Awesome Foundation Leiden de twaalfde editie van Pitch Night bij PLNT!  Tijdens deze avond maken vijf Leidenaren kans op €1.000,- om hun idee voor de stad te realiseren. Heb jij nou ook een gaaf idee om Leiden nóg mooier, beter, leuker en awesomûûûrrrr te maken? Stuur je idee dan in via: www.awesomeleiden.org

Ook als je geen idee instuurt is de Pitch Night een aanrader. De Pitch Nights zijn échte Leidse feestjes! Met gezellige mensen die allemaal gek zijn op onze stad en altijd op een leuke locatie. Dus kom gezellig langs en proost met ons op Leiden!

Waarom bestaat Awesome Leiden?
Awesome Leiden houdt van Leiden én van mensen met coole ideeën! Met Awesome Foundation Leiden combineren zij die twee. Iedereen die Leiden nóg mooier wil maken moet dat kunnen doen. Ongeacht leeftijd, geslacht en achtergrond.

Hoe werkt het?
Awesome Leiden geeft in 2020 vier keer per jaar €1.000,- weg om jouw stoutste dromen voor Leiden te realiseren! Het idee mag gek zijn, eenmalig, permanent, heel erg mooi, in de binnenstad of juist buiten de singels zijn, zolang het maar realiseerbaar is met €1.000,- en het voor Leiden is. Het meest awesome idee krijgt van de organisatie (twintig Leidse trustees) de beschikbaarheid over €1000,- cash, hun netwerk en hun kennis om jouw idee te realiseren.

Locatie: PLNT, Langegracht 70, 2312NV, Leiden
Datum: 4 maart 2020, vanaf 19:30 uur

Tot 24 februari kun je nog ideeën insturen via de button hier onder! 

Doe mee!

 

 

Supported by